این غذای سنتی مغول‌هاست که در هند طبخ می‌شود. وجه تسمیه آن به دلیل لعابیست که گوشت پس از خوابیدن در مواد می‌اندازد.

به طور سنتی می‌توان از گوشت مرغ، گاو یا بره استفاده نمود اما میگو یا حلزون نیز جایگزین‌های خوبی برای انواع دیگر گوشت در این کباب ابریشمی هستند.

این کباب را با chatnis ( چاشنی متشکل از نارگیل، گشنیز و نعناع که معمولا در عطاری یافت می‌شود) یا با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

 

طرز تهیه کباب هندی

 

مواد لازم:

  • ۶ عدد بادام
  • ۶ عدد فلفل تند، بدون دانه و خردشده
  • ۸ حبه سیر
  • ۳ سانت زنجبیل تازه، پوست کنده
  • ۱ فنجان گشنیز تازه، خردشده
  • نمک جهت مزه‌دار کردن
  • ۱ عدد لیمو، آب گرفته‌شده
  • ½ فنجان خامه‌ی پرچرب
  • ۱ کیلو سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده به قطعات کوچک
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری کره

طرز تهیه:
بادام‌ها را در کاسه‌ای کوچک ریخته و مقداری آب روی آنها بریزید تا خیس بخورند. اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در همان حالت بمانند؛ سپس آنها را آبکش کنید.


بادام، فلفل، سیر، زنجبیل و گشنیز را در کاسه‌‌ی غذاساز بریزید و هم بزنید تا نرم شوند. مواد را نمک طعم‌دار نمائید و سپس آب لیمو را به آن بیافزائید. در آخر خامه را درون غذاساز بریزید.

مخلوط چاشنی‌ها را در کاسه‌ای غیرفلزی و بزرگ بریزید. مرغ‌ها را درون کاسه قرار دهید و با مخلوط چاشنی‌ها روی آن را بپوشانید. درب کاسه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا مواد به خورد مرغ‌ها برود.

گریل را با دمای زیاد از قبل گرم نمائید و روی توری گریل را کمی چرب نمائید. گوشت را از یخچال درآورده و روی توری بگذارید.

کره را با قلموی مخصوص آشپزی روی گوشت‌ها بمالید و توری را روی گریل داغ قرار دهید. به آرامی مرغ‌ها را بپزید.