خورشت هویج یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است که زیبایی بخش میزهای پذیرایی شماست و هم از خواص زیادی بر خوردار است بر اثر پخت هویج مواد غذایی آن از بین نمی رورد بلکه بیشتر می شود. خورش هویج را بنا به ذائقه تان به همراه گوشت و مرغ می توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت هویج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای خورش هویج
- گوشت خورشتی 750 گرم
- هویج 500 گرم
- پیاز داغ 3 قاشق غذا خوری
- زعفران سابیده 2 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
- نمک، زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت خورش هویج تبریزی خوشمزه با گوشت
1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو
ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی هویج
هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.
3. مرحله سوم: افزودن هویج
داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.
4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج
گوشت که کاملا پخته و خورشت کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا