ترشی انبه یکی از ترشی های زیبا و بسیار خوش طعم می باشد که اصالت آن به شهر های جنوبی کشور باز می گردد. این ترشی به دلیل وجود انبه بسیار خوشمزه و مغذی می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی انبه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ترشی انبه جنوبی مخصوص
انبه سفت زرد | 2 عدد |
سیر | 6 حبه |
سرکه | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 1/2 پیمانه |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
سیاه دانه | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
دستور پخت ترشی انبه جنوبی مخصوص
1. طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی
مرحله اول: ابتدا انبه ها را خوب پوست می گیریم و به شکل نگینی درشت خرد می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سیر
سیر را پوست گرفته و با یک گوشت کوب خوب له می کنیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی ادویه ها
حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ادویه ها را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها به مشام برسد. حالا ادویه ها را آسیاب می کنیم و آماده می گذاریم.
4. مرحله آخر: تهیه ترشی انبه
حالا انبه، نمک، سیر، ادویه و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه های درب دار تمیزی می ریزیم. حالا روی مواد را با سرکه می پوشانیم و درب شیشه را خوب می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا کاملا رسیده شود و بعد نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی انبه خانگی خوشمزه
- ترشی انبه را از ابتدا داخل یخچال نگهداری کنید.
- ترشی را در ظرف های شیشه ای که درب آنها خوب کیپ شود تهیه کنید.
- از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی می توانید استفاده کنید.
منبع: سلام دنیا
احسن