کیک خرمالو یکی از کیک های میوه ای بسیار مغذی و خوشمزه است که بیشتر در فصل زمستان با خرمالو تازه تهیه می شود. خرمالو دارای مواد مغذی بسیاری که است کیک خرمالویی را تبدیل به یک میان وعده کامل و خوشمزه می کند. در آموزش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک خرمالو  را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کیک خرمالویی

خرمالو 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
فندق یا گردو          1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق غذا خوری    

طرز تهیه کیک خرمالوی خوشمزه با گردو یا فندق

 

دستور پخت کیک خرمالویی

 

1. طرز تهیه کیک خرمالو و گردو خوشمزه و مجلسی خانگی

ابتدا خرمالو ها را پوست گرفته و با مخلوط کن و یا هر وسیله ای که در دسترس دارید پوره کنید.

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا زمانی که کشدار و کرمی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن روغن

حالا روغن مایع را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خرمالو پوره شده

خرمالو پوره شده را هم به مواد کیک افزوده و خوب همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن مواد خشک

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد کیک افزوده و با یک لیسک همه مواد ر ا به خورد هم می دهیم و در نهایت فندق یا گردو را افزوده و آن را هم با باقی مواد خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت

داخل یک قالب تقریبا 20 سانتی را با روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح کیک را صاف می کنیم.

 

7. مرحله هفتم: پخت کیک خرمالو

کیک خرمالو را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 45 تا 55 دقیقه می پزیم.

 

8. مرحله آخر: سرو کیک خرمالویی

کیک خرمالو را از داخل قالب خارج کنید و زمان دهید کاملا خنک شود. حالا کیک را برش های خرمالو تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا