مرغ ناردونی یکی از غذاهای اصیل مازندرانی می باشد که دارای طعم و عطری از سیر، انار و پیاز است. مرغ ناردونی بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد. ناردون به زبان مازندرانی به معنی دانه انار است و در این غذا بنا به سلیقه غذاییتان می توانید از دانه انار ترش یا شیرین استفاده کنید. در بخش آشپزی از قصد داریم تا طرز تهیه مرغ ناردونی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای مرغ ناردونی

مرغ 4 تکه
انار متوسط 1 عدد
آلو بخارا 8 عدد
پیاز 1 عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه          به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ناردونی مازندرانی

دستور پخت مرغ ناردونی  مازندرانی خوشمزه و مجلسی با انار و آلو بخارا

 

1. طرز تهیه مرغ ناردونی مجلسی و اصیل مازندرانی

مرحله اول: ابتدا انار را پوست گرفته و بدون آنکه آب بیفتد آن را دان کنید.

2. مرحله دوم: تهیه مرغ نارونی

در این مرحله، پیاز را پوست گرفته و به شکل خلالی برش می دهیم. قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز را به همراه روغن داخل آن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا رب انار را افزوده و کمی با پیاز تفت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ

حالا تکه های مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. در نهایت 2 لیوان آب جوش به مرغ می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن انار

زمانی که مرغ خوب پخته شد انار دان شده و آلو بخارا را به مواد می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا خورشت جا افتاده شود.

 

5. مرحله آخر: سرو مرغ ناردونی

در نهایت خورشت را بچشید؛ نمک غذا را اندازه کنید و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه مرغ ناردونی:

  • در صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری شکر در انتهای پخت خورشت به آن بیفزایید.

منبع: سلام دنیا