آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۸ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه پنکیک صبحانه ساده خانگی با ماست لذیذ و فوری

پنکیک با ماست یکی انواع روش های تهیه پنکیک می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می شود بعضی افراد به شیر و خوردن آن کمی حساسیت دارند برای آنها باید از ماست استفاده کرد باید گفت پنکیک با ماست کمی لطیف تر از پنکیک های دیگر است. پنکیک ها در واقع یک نوع کیک سریع می باشند که با داشتن یک تابه نچسب می توانید برای وعده های عصرانه و صبحانه آنها را حاضر کنید و برای تهیه آن زمان زیادی نمی خواهد. اگر شما هم جزء دسته افرادی هستید که شیر را دوست ندارید و به همین دلیل از پنکیک خوشتان نمی آید حتما با ماست امتحان کنید تا با طعم بی نظیر پنکیک ها آشنا شوید. پنکیک ها همیشه گزینه خوبی برای کودکان می باشند شما می توانید پنکیک با ماست را با انواع میوه ها و مارمالاد ها تزئین کنید به خاطر همین در مواد پنکیک با ماست مقدار کمی شکر وجود دارد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پنکیک صبحانه ساده خانگی با ماست لذیذ و فوری.

مواد لازم برای تهیه پنکیک با ماست

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست ۳/۴ لیوان
  • شکر ۵ ق غذا خوری
  • آرد ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
  • روغن مایع ۲ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
  • پودر هل یا دارچین اختیاری

پنکیک با ماست

طرز تهیه پنکیک خانگی با ماست

همزدن تخم مرغ و شکر

تخم مرغ را داخل کاسه شکسته و به همراه وانیل با همزن برقی یا دستی خوب بزنید تا کف کند و از حالت لختگی خارج شود و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ کرم رنگ و کمی حجیم شوند.

 

مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک

روغن و ماست را اضافه کنید و با اضافه کردن هر کدام یک دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود، آرد و بیکینگ پودر را به همراه دارچین یا هل سه بار الک کنید و طی دو مرحله به مواد فوق اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید غلظت پنکیک در کیفیت نهایی آن تاثیر دارد پس باید درحدی باشد که نه خیلی غلیظ نه خیلی آبکی باشد.

 

مرحله سوم : پخت پنکیک با ماست

یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود وقتی گرم شود زیر آن را کم کنید تا گرمای سطح آن از بین نرود نیازی به چرب کردن تابه نیست با کمک ملاقه داخل تابه ریخته و زمانی که حباب زده بر می گردانیم تا طرف دیگر را نیز بپزید پنکیک های سرخ شده را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی آنها نایلون یا حوله انداخته تا در هنگام سرو سرد نشود به دلخواه با عسل یا هر میوه ای که دوست دارید پنکیک ها را میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پنکیک صبحانه با ماست

  1. برای تهیه پنکیک با ماست می توانید از ماست کم چرب یا پر چرب استفاده کنید.
  2. بجای روغن از کره می توانید استفاده کنید.
  3. برای اطمینان از گرم شدن تابه یک قطره آب داخل تابه بچکانید اگر شروع به جوشیدن و بخار کردن شدن تابه گرم شده است.
  4. بهتر است برای رسیدن به نتیجه خوب تمام مواد پنکیک را ۱ ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید.

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد خانگی با نشاسته ذرت برای تهیه انواع شیرینی و دسر

کرم پاتیسیر (کرم کاستارد) یکی از کرم های پر کاربرد در قنادی می باشد که از آن برای لایه میانی کیک یا انواع تارت استفاده می شود. کرم پاتیسیر بر پایه تخم مرغ، شیر و آرد ذرت تهیه می شود. اگر علاقه مند به تهیه انواع شیرینی و یا دسر ها دارید باید رسپی کرم پاتیسیر را در اختیار داشته باشید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کرم پاتیسیر را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی

زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت     1 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
کره 30 گرم

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانگی برای تارت و کیک به سبک قنادی

 

دستور پخت کرم پاتیسیر [کرم کاستارد] خانگی خوشمزه به سبک قنادی

 

1. طرز تهیه کرم پاتیسیر خانگی خوشمزه با نشاسته و شیر

مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید.

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

داخل کاسه مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و شکر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد سفید را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط می کنیم کاملا یکدست شود.

3. مرحله سوم: افزودن مواد تخم مرغی به شیر

در این مرحله مواد آماده شده را به شیر روی حرارت می افزاییم و مدام مخلوط می کنیم تا تخم مرغ هم دما شود و نپزد.

 

4. مرحله آخر: تهیه کرم کاستارد

حالا مواد را مدام مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا کرم به غلظت برسد. حالا کرم پاتیسیر آماده است و می توانید از آن استفاده کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کرم پاتیسیر برای تارت، پیراشکی و کیک

  • در هنگام افزودن مواد تخم مرغی حرارت کم باشد و با مفتول فلزی مدام مواد را مخلوط کنید.
  • اگر مواد تخم مرغی یکدست نشدند حتما از صافی عبور دهید و بعد به شیر بیفزایید.
  • در طول پخت باید مواد مخلوط شوند و حرارت ملایم باشد.

منبع: سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کتلت بادمجان مجلسی و آسان بدون گوشت با سیب زمینی

کتلت بادمجان یکی از کتلت خوشمزه و بسیار آسان است که به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. برای تهیه کتلت بادمجان با گوشت شما می توانید از بادمجان با گوشت چرخ کرده استفاده کنید یا می توانید گوشت را حذف کنید آن را با سیب زمینی درست کنید. سعی کنید برای تهیه کتلت بادمجان از بادمجان های سفت و قلمی که تخم کمتری دارند استفاده کنید شما برای تهیه کتلت می توانید بادمجان ها را خام رنده کنید یا به صورت کبابی روی گاز یا فر نیم پز کنید هر سه روش فوق العاده خوشمزه می شود. بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی بسیار مفید است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کتلت بادمجان مجلسی و آسان بدون گوشت با سیب زمینی.

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی

  • بادمجان ۴ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • شوید ۳ ق غذا خوری
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 طرز تهیه کتلت بادمجان

طرز تهیه کتلت بادمجان و سیب زمینی بدون گوشت

مرحله اول : آماده سازی مواد کتلت

بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده درشت بزنید و داخل محلول آب و نمک بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سیب زمینی را نیز آبپز کنید پوست را بکنید و بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله دوم : سرخ کردن بادمجان

بادمجان ها را از آب و نمک خارج کنید و روی آن آب گرفته تا نمک اضافی آن از بین برود سپس با دست خوب فشار داده تا آب اضافی آن خارج شود اجازه دهید کمی خشک شود سپس داخل یک تابه یک ق غذا خوری روغن ریخته تا داغ شود بادمجان های رنده شده را در تابه با روغن کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله سوم : تهیه مایه کتلت بادمجان

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. سیب زمینی را بعد از پوست کندن رنده بزنید و به پیاز اضافه کنید سپس بادمجان را افزوده و هم بزنید در کاسه دیگر تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید تا از لختگی خارج شود سپس به مخلوط بادمجان ها اضافه کنید و تمام ادویه ها و شوید و آرد را اضافه کنید تا مایه کتلت حاصل شود.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن کتلت بادمجان

داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس از مایه کتلت با کمک قاشق یا قیف داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا خودش را بگیرید یک طرف آن که سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. کتلت بادمجان خوشمزه ما حاضر است آن را با نان تازه میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه کتلت بادمجان ساده

  1. می توانید بادمجان ها را سرخ نکنید آنها را از وسط به دو نیم کنید و داخل سینی فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پخته شود سپس با قاشق داخل بادمجان ها را خالی کنید و کتلت را تهیه کنید.
  2. واسه سرو کتلت بادمجان یکمی صبر کنید تا بعد از سرخ شدن خودش را بگیرید چون بافت بسیار لطیفی دارد.
  3. می توانید به جای شوید از جعفری استفاده کنید.
  4. اگر طعم و مزه سیر را به همراه بادمجان دوست دارید دو حبه سیر به دلخواه اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ترحلوای شیرازی زعفرانی خوشمزه و مجلسی با شیر و آرد برنج مرحله به مرحله

حلوا یکی از دسر های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی و بسیار خوشمزه است که برای مناسب های مذهبی، ختم و یا به عنوان دسر تهیه می شود. ترحلوا در بیشتر شهر های با کمی تفاوت تهیه می شود که کمی متفاوت از حلوا های معمول است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه تر حلوا شیرازی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ترحلوای زعفرانی خانگی برای 4 نفر

نشاسته 1 پیمانه
آرد برنج 1/2 پیمانه
شیر 6 پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر 3 پیمانه
گلاب 1 پیمانه
زعفران به میزان لازم
خلال بادام و پسته    به میزان لازم

طرز تهیه ترحلوا شیرازی خوشمزه زعفرانی و مجلسی با آرد برنج

 

دستور پخت ترحلوای شیرازی زعفرانی خانگی با شیر و نشاسته برای 4 نفر

 

1. طرز تهیه ترحلوای خوشمزه و مجلسی با آرد برنج

مرحله اول: ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و با دست خوب تست می کنیم تا تمام ذرات نشاسته خوب حل شوند حالا یک صافی روی قابلمه تفلون قرار می دهیم و آب و نشاسته را از صافی عبور داده و داخل قابلمه میریزیم تا ذرات اضافی آن جدا شود.

2. مرحله دوم: آماده سازی آرد برنج

حالا آرد برنج را با شیر مخلوط کرده خوب که یکدست شد از همان صافی عبور داده و به مخلوط آب و نشاسته می افزاییم.

 

3. مرحله سوم: گذاشتن روی حرارت

مواد آماده شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مخلوط می کنیم تا به آرامی به غلظت برسند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شکر و گلاب

در این مرحله شکر و گلاب را به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا تمام ذرات شکر در مواد حل شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن زعفران

مدام حلوا را مخلوط کنید تا غلظت آن به مرحله ای برسد که پشت قاشق مواد کاملا باقی بماند و نریزد، حالا زعفران را به حلوا می افزاییم.

 

6. مرحله ششم: سرو تر حلوا شیرازی

حالا ظرف چهار گوش دیواره دار را انتخاب کنید و کمی ظرف را مرطوب کنید حالا مواد تر حلوا را داخل ظرف بریزید و کمی که از حرارت افتاد داخل یخچال بگذارید بعد از اینکه کاملا سرد شد از داخل ظرف خارج کرده به شکل دلخواه برش کرده، داخل ظرف سرو چیده و با پسته و بادام تزیین و نوش جان کنید.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی خوشمزه و سنتی با گوشت دنده

آش عباسعلی یکی از انواع آش ها می باشد که مشابه شله قلمکار بوده ولی با قدمت ۲۰۰ ساله. این آش خوشمزه برای استان کرمانشاه بوده و داستان اسم این آش از این قرار است که در زمان گذشته یک آشپز معروف و متدین و بسیار ماهر به نام عباسعلی بوده که در ماه رمضان هر شب در مسجد آش ویژه ای به مردم نذری می داده تا مردم روزه خود را با این آش باز کنند. در این آش انواع حبوبات سبزی تازه و روغن کرمانشاهی وجود داشت که طعم و بوی این آش را فوق العاده می کرد سال ها بعد این آش به نام آشپز آن یعنی آش عباسعلی معروف می شود و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم تبدیل می گردد. یکی از خواص این آش کش آمدن آن است که کار هر کسی نمی باشد در واقع کش آمدن این آش چیزی شبیه به پنیر پیتزا می باشد و تهیه این آش مستلزم حوصله زیاد است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی خوشمزه و سنتی با گوشت دنده.

مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی

  • ﻧﺨﻮﺩ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﺑﺮﻧﺞ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﻋﺪﺱ ۱/۲ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
  • ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ ۳۰۰ ﮔﺮﻡ
  • ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ۵ ﻋﺪﺩ
  • ﺳﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ ۱۰ ﺣﺒﻪ
  • ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ و زردچوبه و نمک ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
  • ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
  • ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

طرز تهیه آش عباسعلی

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی با گوشت دنده

مرحله اول : آماده سازی حبوبات

همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید. برنج را نیز خیس کنید و کنار بگذارید. در این حین چندین بار آبشان را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود سپس همه حبوبات را با هم در زودپز یا قابلمه بگذارید تا پخته شوند توجه داشته باشید برای تست پخت حبوبات آنها را بین دو انگشت فشار دهید اگر له شدند و سفت نبودند علامت پخته شدن حبوبات است.

 

مرحله دوم : پخت گوشت و گندم

گندم را جداگانه بگذارید تا نیم پز شود در اواسط پخت گندم برنج را اضافه کنید تا با هم پخته شوند. گوشت را با کمی فلفل سیاه و ادویه داخل قابلمه یا زودپز ریخته و آب رویش بریزید و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود سپس آن را خارج کنید و ریش ریش کنید.

 

مرحله سوم : پخت آش عباسعلی

داخل قابلمه پیاز های نگینی شده را با روغن و زردچوبه بریزید تا عسلی شوند کمی فلفل سیاه نیاز اضافه کرده و تمام حبوبات پخته شده را به همراه گوشت ریش ریش و برنج و گندم و به همراه آبجوش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش عباسعلی پخته و دانه و برنج و گندم در آن مشخص نباشند.

 

مرحله آخر

این آش به خاطر داشتن گوشت ریش ریش کشدار می شود چند تا جوش که خورد آش عباسعلی ما حاضر است مقدرای روغن حیوانی روی آش ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه آش عباسعلی سنتی

  1. اگر طعم و مزه روغن حیوانی را دوست ندارید حذف کنید.
  2. این آش هر چقدر تند باشد بهتر است پس به آن فلفل قرمز اضافه کنید.
  3. در حین پختن آش را هم زده تا ته نگیرد.

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه مرغ ناردونی مازندرانی خوشمزه و مجلسی با انار و آلو بخارا به روش اصیل شمالی

مرغ ناردونی یکی از غذاهای اصیل مازندرانی می باشد که دارای طعم و عطری از سیر، انار و پیاز است. مرغ ناردونی بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد. ناردون به زبان مازندرانی به معنی دانه انار است و در این غذا بنا به سلیقه غذاییتان می توانید از دانه انار ترش یا شیرین استفاده کنید. در بخش آشپزی از قصد داریم تا طرز تهیه مرغ ناردونی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای مرغ ناردونی

مرغ 4 تکه
انار متوسط 1 عدد
آلو بخارا 8 عدد
پیاز 1 عدد
رب انار 2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه          به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ناردونی مازندرانی

دستور پخت مرغ ناردونی  مازندرانی خوشمزه و مجلسی با انار و آلو بخارا

 

1. طرز تهیه مرغ ناردونی مجلسی و اصیل مازندرانی

مرحله اول: ابتدا انار را پوست گرفته و بدون آنکه آب بیفتد آن را دان کنید.

2. مرحله دوم: تهیه مرغ نارونی

در این مرحله، پیاز را پوست گرفته و به شکل خلالی برش می دهیم. قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز را به همراه روغن داخل آن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا رب انار را افزوده و کمی با پیاز تفت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ

حالا تکه های مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. در نهایت 2 لیوان آب جوش به مرغ می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن انار

زمانی که مرغ خوب پخته شد انار دان شده و آلو بخارا را به مواد می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا خورشت جا افتاده شود.

 

5. مرحله آخر: سرو مرغ ناردونی

در نهایت خورشت را بچشید؛ نمک غذا را اندازه کنید و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه مرغ ناردونی:

  • در صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری شکر در انتهای پخت خورشت به آن بیفزایید.

منبع: سلام دنیا 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی بازاری خوشمزه و فوری

ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و چند رنگ می باشد که شما با خوردن این ترشی اشتهای چند برابری با غذاها خواهید داشت. ترشی هفت بیجار قدمت بسیار طولانی دارد و اصالت آن به شهر بیجار کردستان بر می گردد. طرز تهیه ترشی هفت بیجار در شهرهای مختلف با هم متفاوت است برای مثال در گیلان تمام مواد ترشی هفت بیجار را میکس می کنند و از چرخ گوشت رد می کنند یا خیلی ها برای خوش رنگ شدن ترشی هفت بیجار از کلم قرمز استفاده می کنند تا تمام مواد ترشی را بنفش کند یا بعضی ها چند عدد پیاز کوچک بنفش به صورت درسته داخل ترشی می اندازند. شما برای تهیه این ترشی اگر در فصل خیار چمبر هستید از آن استفاده کنید اگر نه از خیار ساده سبز می توانید استفاده کنید. در این ترشی هم می توانید سرکه قرمز یا سرکه سفید استفاده کنید و هیچ فرقی ندارد ولی در نظر داشته باشید سرکه سفید مقداری تند و تیز تر می شود ولی سرکه قرمز طعم ملایم تری خواهد داشت. اگر تند و تیزی سرکه را کلا دوست ندارید و طعم ملایم در ترشی دوست دارید می توانید نصف سرکه و نصف آب نمک ریخته. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی بازاری خوشمزه و فوری.

مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی

  • گل کلم ۱ عدد
  • هویج ۵ عدد
  • کرفس یک ساقه
  • خیار سبز ۶ عدد
  • بادمجان ۳ عدد
  • سیر ۳ بوته
  • فلفل سبز تند ۱۵۰ گرم
  • سیب زمینی ترشی ۳ عدد
  • سبزی ترشی شامل (ترخون، مرزه، نعنا، گشنیز،جعفری) ۲۵۰ گرم
  • تخم گشنیز ۳ ق غذا خوری
  • سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
  • سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

طرز تهیه ترشی هفت بیجار بازاری فوری

مرحله اول : آماده سازی مواد ترشی

ابتدا کاسبرگ گل کلم را جدا کنید و آن گلم کلم را به اندازه تقریبا کوچک خرد کنید سپس گلم کلم ها را داخل یک لگن آب گذاشته و بگذارید تا کثیفی آن خارج شود در این حین چندین بار آبش را عوض کنید. هویج را شسته و پوست بگیرید. کرفس را پاک کنید و ساقه آن را داخل لگن گذاشته تا تمیز شود برگ های کرفس را نیز پاک کنید و بشورید و اجازه دهید تا خشک شود. خیار را بشورید و بگذارید تا خشک شود. فلفل سبز تند را ابتدا بشورید سپس سرش را جدا کنید تا آب داخل فلفل ها نرود. سر بادمجان ها را جدا کنید و خوب بشورید. سیب زمینی ترشی را با فرچه آشپزخانه خوب بشورید تا گل و کیثفی روی آن نباشد. همه مواد را پس از شستن و آبکشی روی یک نمگیر قرار دهید تا کاملا خشک شود.

 

مرحله دوم : خرد کردن مواد

سبزیجات ترشی را به اندازه ریز خرد کنید. سبزی ترشی را بعد از خشک شدن ریز کنید نیاز به ساطوری کردن نمی باشد در حد اینکه خرد شوند کافی است و برگ های کرفس را نیز با سبزی ها مخلوط کنید. سیر را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. فلفل سبز ها را نیز خرد کنید.

 

مرحله سوم : مخلوط کردن مواد ترشی هفت بیجار

تمام مواد خرد شده را به همراه سیر و سبزی و فلفل سبز تند در یک ظرف بزرگ ریخته و روی آنها تخم گشنیز و سیاه دانه و نمک بپاشید و با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

 

مرحله چهارم : تهیه ترشی هفت بیجار

ظرف هایی را که قرار است ترشی در آن بریزید خوب بشورید و خشک کنید هیچگونه رطوبتی نداشته باشد سپس با کمک یک ملاقه از مواد ترشی داخل شیشه ها ریخته تا پر شوند با دست خوب فشار دهید تا هوا بین آنها نباشد سپس روی ترشی ها سرکه ریخته و درب آن را خوب محکم کنید و از ابتدا داخل یخچال بگذارید بعد از گذشت یک هفته ترشی هفت بیجار شما حاضر است. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ترشی هفت بیجار خوشمزه

  1. تمام مواد ترشی بعد از خشک شدن هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.
  2. می توانید نصف سرکه و نصف مخلوط آب جوشیده با نمک را بریزید.
  3. برای رنگ ترشی هفت بیجار می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید یا گلم کلم قرمز بریزید.
  4. می توانید از ادویه ترشی یا کمی گلپر نیز بنا به ذائقه خود استفاده کنید.
  5. می توانید ساقه کرفس و بادمجان را کمی نیم پز کنید سپس داخل ترشی استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کیک خرمالو خانگی خوشمزه و مجلسی با مغز گردو بدون شیر

کیک خرمالو یکی از کیک های میوه ای بسیار مغذی و خوشمزه است که بیشتر در فصل زمستان با خرمالو تازه تهیه می شود. خرمالو دارای مواد مغذی بسیاری که است کیک خرمالویی را تبدیل به یک میان وعده کامل و خوشمزه می کند. در آموزش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک خرمالو  را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کیک خرمالویی

خرمالو 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
فندق یا گردو          1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق غذا خوری    

طرز تهیه کیک خرمالوی خوشمزه با گردو یا فندق

 

دستور پخت کیک خرمالویی

 

1. طرز تهیه کیک خرمالو و گردو خوشمزه و مجلسی خانگی

ابتدا خرمالو ها را پوست گرفته و با مخلوط کن و یا هر وسیله ای که در دسترس دارید پوره کنید.

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم تا زمانی که کشدار و کرمی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن روغن

حالا روغن مایع را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن خرمالو پوره شده

خرمالو پوره شده را هم به مواد کیک افزوده و خوب همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن مواد خشک

حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد کیک افزوده و با یک لیسک همه مواد ر ا به خورد هم می دهیم و در نهایت فندق یا گردو را افزوده و آن را هم با باقی مواد خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: آماده سازی برای پخت

داخل یک قالب تقریبا 20 سانتی را با روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح کیک را صاف می کنیم.

 

7. مرحله هفتم: پخت کیک خرمالو

کیک خرمالو را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و به مدت 45 تا 55 دقیقه می پزیم.

 

8. مرحله آخر: سرو کیک خرمالویی

کیک خرمالو را از داخل قالب خارج کنید و زمان دهید کاملا خنک شود. حالا کیک را برش های خرمالو تزیین کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی