آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۱۱ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه ترشی انبه زرد خوشمزه خانگی مخصوص به سبک جنوبی اصل

ترشی انبه یکی از ترشی های زیبا و بسیار خوش طعم می باشد که اصالت آن به شهر های جنوبی کشور باز می گردد. این ترشی به دلیل وجود انبه بسیار خوشمزه و مغذی می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی انبه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ترشی انبه جنوبی مخصوص

انبه سفت زرد       2 عدد
سیر 6 حبه
سرکه 1 پیمانه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری     
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
سیاه دانه 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انبه | سلام دنیا

 

دستور پخت ترشی انبه جنوبی مخصوص

1. طرز تهیه ترشی انبه خانگی به سبک جنوبی

مرحله اول: ابتدا انبه ها را خوب پوست می گیریم و به شکل نگینی درشت خرد می کنیم.

2. مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر را پوست گرفته و با یک گوشت کوب خوب له می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی ادویه ها

حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ادویه ها را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها به مشام برسد. حالا ادویه ها را آسیاب می کنیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله آخر: تهیه ترشی انبه

حالا انبه، نمک، سیر، ادویه و روغن زیتون را با هم مخلوط می کنیم و داخل شیشه های درب دار تمیزی می ریزیم. حالا روی مواد را با سرکه می پوشانیم و درب شیشه را خوب می بندیم و به مدت 2 هفته در جای خنک مثل یخچال می گذاریم تا کاملا رسیده شود و بعد نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی انبه خانگی خوشمزه 

  • ترشی انبه را از ابتدا داخل یخچال نگهداری کنید.
  • ترشی را در ظرف های شیشه ای که درب آنها خوب کیپ شود تهیه کنید.
  • از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی می توانید استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه دسر کادایف لیوانی با فرنی خوشمزه و مجلسی ترکیه ای

دسر کادایف یکی از خوشمزه ترین دسر ها با اصالتی ترک می باشد که به دو روش تهیه می شود یک نوع تهیه شده از مواد میانی مشابه فرنی و رشته های کادایف می باشد و نوع دیگر آن پنیری می باشد. این دسر بسیار ساده و با مواد اولیه محدودی تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه دسر کادایف را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای دسر کادایف

خامه 1 لیوان
شکر 1/2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
شیر 3 لیوان
کادایف خرد شده 2.5 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
مواد مورد نیاز جهت تهیه شهد   -
گلاب 2 قاشق غذا خوری   
زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 پیمانه
آب 1 پیمانه

طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای خوشمزه و مجلسی با فرنی

 

دستور پخت دسر کادایف لیوانی با فرنی خوشمزه و مجلسی ترکیه ای

 

1. طرز تهیه دسر کادایف ترکیه ای با فرنی

مرحله اول: ابتدا شکر، خامه، گلاب و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم تا موادی یکدست آماده شود.

 

2. مرحله دوم: حرارت دادن مواد

حالا مواد را روی حرارت می گذاریم و مدام با همزن دستی مخلوط می کنیم تا به مواد به شکل موادی شبیه به فرنی برسیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه رشته های کادایف

تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم و رشته های کادایف را خرد می کنیم و به همراه کره داخل تابه کاملا تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه شهد دسر کادایف

برای تهیه شهد، شکر را به همراه آب و زعفران دم شده روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شهد غلیظ شود در نهایت گلاب و آبلیمو را به شهد افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه دسر کادایف

داخل ظرف سرو را یک لایه رشته تفت خورده می ریزیم سپس روی رشته ها را با کمی شربت مرطوب می کنیم و با یک لایه فرنی آماده شده روی رشته ها را می پوشانیم و این مراحل را تا جایی که ظرف شما پر شود ادامه می دهیم و داخل یخچال می گذاریم تا دسر خنک و منسجم شود.

 

6. مرحله آخر: سرو دسر کادایف

دسر را بعد از حدود 2 ساعت از داخل یخچال خارج کرده و با گل محمدی و گردوی خرد شده تزئین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کادایف ترکیه ای 

  • می توانید شیر عسل آماده را جایگزین شهد کنید.
  • در بین لایه های مواد هم می توانید از گردوی خرد شده استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه مربا سیب گلاب زرد ساده و بدون پوست مجلسی

مربا سیب یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه در کشورمان است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربا سیب را می توانید به همراه خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک ها سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربای سیب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مربا سیب گلاب زرد ساده و بدون پوست مجلسی.

مواد لازم مربای سیب ساده و مجلسی

  • شکر ۱ کیلوگرم
  • سیب ۱ کیلوگرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا سیب و هویج , دستور مربای سیب گلاب با دارچین , xvc jidi lvfhd sdf

طرز تهیه مربا سیب گلاب زرد بدون پوست

برای تهیه مربای سیب خانگی ابتدا سیب ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن ها را با چاقو می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های بزرگ یا با استفاده از قالب آن ها را به هر مدلی که تمایل داریم

برش می دهیم و در کاسه ای بزرگ سیب ها را می ریزیم و ۱ لیوان آب را با ابلیمو مخلوط می کنیم و روی سیب ها می ریزیم(تا سیب ها تیره نشود) سپس در قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت نسبتا زیاد قرار می دهیم

و شکر را به آب اضافه می کنیم و کمی با قاشق شکر را در آب هم می زنیم تا زودتر حل شود و شربت به جوش بیاید.سیب ها را در آبکش می ریزیم و بعد از به جوش آمدن شربت سیب ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم

تا مربا به غلظت مطلوب برسد و زعفران دم کرده را نیز به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم تا مربا پخته شود.پس از گذشت ۲۰ دقیقه به مربا سر می زنیم،از سیب ها کمی تست می کنیم ،اگر نرم تر شده بودند و شربت مربا به غلظت مطلوب رسیده بود

پس از سرد شدن شربت مربا سفت تر می شود) گلاب را اضافه می کنیم و با قاشق آرام در مربا مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا مربا خنک شود و در شیشه می ریزیم و درب آن ها را می بندیم و در یخچال مربا سیب را نگهداری می کنیم.نوش جان

 

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ماکارونی قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا در فر و بدون فر

ماکارونی با پنیر پیتزا یکی از خوشمزه ترین روش های طبخ ماکارانی است که برای بار اول در قرن 13 میلادی در ایتالیا تهیه شده و به غذایی محبوب در آمریکا و اروپا تبدیل شده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا در فر و روی گاز را به شما آموزش دهیم. 

 

مواد لازم برای ماکارونی با پنیر پیتزا

ماکارونی  500 گرم
گوشت چرخ شده                200 گرم
پنیر پیتزا  100 گرم
پیاز  1 عدد
قارچ  5 عدد
فلفل دلمه  1 عدد
پودر کاری  1/2 قاشق مرباخوری          
پودر سیر  1 قاشق چایخوری
روغن زیتون  2 قاشق مربا خوری
نمک، فلفل  به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا | سلام دنیا

دستور پخت ماکارونی قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا در فر و بدون فر

 

1. طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا و قارچ و گوشت در فر

مرحله اول آماده سازی ماکارونی: ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید، بعد ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و تا زمانی که ماکارونی را نصف می کنید، مغز سفید رنگ نداشته باشد ماکارونی را بپزید. سپس آبکش کرده و نشاسته اضافی آن را بشویید. حالا داخل کاسه ای ریخته و 2 قاشق روغن زیتون را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبند.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سس گوشتی

اول پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

3. سوم: افزودن گوشت

حالا گوشت، نمک، فلفل، پودر سیر و کاری را هم افزوده و به همراه پیاز و گوشت خوب تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن قارچ و فلفل دلمه

حالا قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا مواد کاملا پخته شوند.

 

5. مرحله پنجم: تهیه ماکارونی پنیری

داخل ظرف پبرکس را چرب می کنیم و ماکارانی آماده شده را داخل آن می ریزیم برای لایه بعدی از سس گوشتی استفاده کرده و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را کاملا پوشش می دهیم.

 

6. مرحله آخر: پخت ماکارونی با پنیر پیتزا

حالا ظرف را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد داخل فر می گذاریم تا زمانی که پنیر طلایی شود و بعد از اینکه آماده شد از داخل فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ماکارانی با پنیر پیتزا و قارچ و گوشت

طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا روی گاز (بدون فر)

  • می توانید این غذا را داخل تابه هم طبخ کنید تمامی مراحل به همین شکل انجام شود فقط حرارت گاز خیلی کم باشد که ماکارانی ته نگیرد فقط پنیر ذوب شود.
  • با مقدار سیر گفته شده در دستور، غذا بوی سیر زیادی نمی گیرد. فقط عطر و طعمی از سیر دارد.
  • در نظر داشته باشد که ماکارونی را دم نمی گذاریم پس پخت ماکارونی باید در مرحله اول کامل شود.
  • این غذا را داخل ظرف پخته شده سرو کنید.

منبع: سلام دنیا 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه شیره خرما خانگی عالی و خوشمزه به روش سنتی

شیره خرما یکی از مقوی ترین شیره ها می باشد. شیره ها در واقع جزء مواد انرژی زا هستند و برای زمانی که بدن نیاز به انرژی دارد بسیار مناسب است که از بهترین شیره ها برای بالا بردن انرژی همین شیره خرما می باشد. شیره خرما همان خواص خرما را دارد در بسیاری از شهر ها شیره خرما به عنوان شکر در پختن حلواها استفاده می کنند و خوردن شیره خرما با برنج یا برف از جمله عادت و رسم های شهر همدان و تبریز و اردبیل و ... بوده است. مصرف شیره خرما با شیر ولرم در اول صبح باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود. شیره خرما دارای خواص زیادی می باشد از جمله : سرشار از مگنز و پتاسیم و همچنن باعث برطرف شدن مشکلات گوارشی و باعث ایجاد باکتری های مفید در روده می شود، مصرف شیره خرما سموم را از بدن دفع می کند و برای درمان گلو درد و تب بسیار مفید است و می توانید با خوردن آن در هنگام سرماخوردگی به بهبود سریع بدن کمک کنید. اما تهیه شیره خرما بسیار آسان است و شما به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شیره خرما خانگی عالی و خوشمزه به روش سنتی.

مواد لازم برای تهیه شیره خرما سنتی

  • خرما ۴۵ عدد
  • آب ۱۲ لیوان

طرز تهیه شیره خرما

طرز تهیه شیره خرما به روش سنتی

مرحله اول : آماده سازی خرما

ابتدا خرما را خوب بشورید و پوست و  هسته آن را جدا کنید سپس خرما را با ۴ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا خرما کمی نرم شود سپس بعد از گذشت نیم ساعت با کمک گوشت کوب برقی خرما ها را میکس کنید تا به صورت پوره در بیاد می توانید از غذاساز یا مخلوط کن نیز برای تهیه پوره خرما استفاد کنید.

 

مرحله دوم : پخت خرما

خرما را با ۸ لیوان دیگر آب دستور روی حرارت قرار دهید تا مجدد خرما های پوره شده پخته شوند وقتی از نزدیک به خرما نگاه می کنیم به نظر سفید رنگ می رسد یعنی تمام شهد و شیره خرما وارد آب شده است.

 

مرحله سوم : صاف کردن خرما

بعد از گذشت ۱ و نیم ساعت از زمان پخت خرما داخل یک لگن کیسه نخی گذاشته و خرما را داخل آن ریخته و صاف کنید تا ذارات درشت خرما داخل کیسه بماند و آب زلالی از خرما داشته باشید این مرحله در کیفیت نهایی شیره خرما بسیار مهم است.

 

مرحله چهارم : غلیظ شدن شیره خرما

شیره زلالی که از مرحله قبل تهیه کردید را مجدد روی حرارت قرار دهید این مرحله ممکن است ۲ ساعت زمان ببرد هر از چند گاهی هم بزنید و اجازه دهید تا شیره خرما به غلظت برسد وقتی غلیظ شد شیره خرما ما حاضر است آن را داخل ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه شیره خرما خانگی

  1. در مرحله سوم زمانی که شیره خرما را صاف می کنید اصلا نباید ذارات خرما وارد آب شود زیرا بعد از پخت خراب و باعث می شود ماندگاری خیلی کمی داشته باشد.
  2. اگر شیره خرما را به روش فوق تهیه کنید و تمام نکات آن را رعایت کنید تا یکسال قابل نگهداری می باشد.
  3. زیاد شیره خرما را غلیظ نکنید زیرا بعد از سرد شدن نیز غلیظ تر می شود.
  4. می توانید مواد را چند برابر کنید و در مقداری بیشتری شیره خرما تهیه کنید.

 منبع : پارسی دی 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سالاد اسفناج مجلسی و خوشمزه با انار و لبو و سس بالزامیک

سالاد اسفناج، انار و لبو یک سالاد بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که ته مزه ای از شیرینی لبو را دارد و سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان می باشد. اسفناج، انار و لبو می تواند یک میان وعده، پیش غذای عالی و یا یک شام سبک هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالا اسفناج، انار و لبو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار

اسفناج تازه 400 گرم
لبو 200 گرم
مغز گردو 100 گرم
انار دان شده 100 گرم
پنیر فتا 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سس بالزامیک                    به میزان لازم   

طرز تهیه سالاد اسفناج با سس بالزامیک

 

دستور پخت سالاد اسفناج مجلسی و خوشمزه با انار و لبو و سس بالزامیک 

 

1. طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و لبو

مرحله اول آماده سازی اسفناج: ابتدا برگ اسفناج های ریز تر را جدا کرده، شسته و ضد عفونی می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی لبو

لبو ها را پوست گرفته و به همراه آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود، حالا لبو ها را نگینی برش می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی انار و گردو

انار را دان می کنیم و گردو ها را هم نگینی خرد می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه سالاد اسفناج و لبو

داخل ظرف زیبایی اسفناج ها را می ریزیم و تکه های لبو خرد شده را روی آن می چینیم.

5. مرحله پنجم: افزودن باقی مواد

حالا گردو، انار و تکه های پنیر را هم روی سالاد می چینیم.

 

6. مرحله آخر: تهیه سس سالاد

روغن زیتون، سس بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و در کنار سالاد سرو می کنیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد اسفناج، انار و لبو

  • در نهایت کار می توانید از کمی کنجد هم روی سالاد استفاده کنید.
  • اگر اسفناج های ریز در دسترس ندارید کمی اسفناج ها را خرد کنید.
  • از پنیر سیامزگی و پنیر لیقوان هم می توانید داخل سالاد استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ماکارونی ساده و خوشمزه با سویا و ته دیگ سیب زمینی برای 4 نفر

ماکارونی یکی از غذا هایی است که چه کودکان و چه بزرگسالان علاقه زیادی به میل کردن آن دارند. ماکارانی با سویا یکی از روش های بسیار عالی و مغذی تهیه ماکارانی می باشد که نه تنها مضر نیست، بلکه از مواد مغذی موجود در سویا استفاده می کنیم. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ماکارونی با سویا را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ماکارانی سویا

ماکارونی 400 گرم
سویا 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی با سویا | سلام دنیا

دستور پخت ماکارانی ساده و خوشمزه با سویا و ته دیگ سیب زمینی 

 

1. طرز تهیه ماکارونی با سویا و فلفل دلمه ای

مرحله اول آماده سازی سویا: سویا را داخل آب ریخته و به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کاملا نرم شود، حالا آبکش کرده و کاملا فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.

2. مرحله دوم: آماده سازی سس ماکارونی

قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، حالا پیاز را نگینی کنید و داخل روغن خوب تفت دهید.

 

3. مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه ای و سویا

فلفل دلمه ای و سیر رنده شده را به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا عطر آن بلند شود، سپس سویا را افزوده و کاملا مواد را با هم تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن رب گوجه و ادویه

رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا کاملا رنگ رب آزاد شود، 1/2 استکان آب افزوده درب ظرف را می گذاریم تا سس پخته و به غلیظ شود.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی ماکارونی

داخل قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم، زمانی که به جوش آمد. ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و به مدت 8 دقیقه آن را می پزیم و بعد ماکارونی را آبکش می کنیم و با آب می شوییم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.

 

6. مرحله ششم: دم گذاشتن ماکارونی

حالا ته قابلمه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و یک لایه سیب زمینی ورقه شده می چینیم، حالا یک لایه ماکارانی و یک لایه سس ریخته و این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد.

 

7. مرحله آخر: دم گذاشتن و سرو ماکارانی با سویا

درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کاملا دم بکشد، سپس دیس زیبایی را روی قابلمه گذاشته و ماکارانی را برمی گردانیم و سرو می کنیم نوش جان.

 

منبع: سلام دنیا 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سیر قلیه گیلکی ساده با مرغ و لپه به روش سنتی

سیر قلیه یکی از غذاهای بسیار قدیمی و نوستالژیک گیلانی می باشد که اگر با سیر محلی تهیه شود بسیار خوش طعم می شود. اگر طعم سیر را دوست دارید به شدت عاشق سیر قلیه خواهید شد. این غذا به شدت مقوی و پر خواص است. از خواص سیر می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی، کاهش فشار خون، کمک به داشتن عمر طولانی، پیشگیری از آلزایمر اشاره کرد. سیر قیله را همراه با برنج ایرانی و ترشی میل کنید که فوق العاده خوشمزه می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سیر قلیه گیلکی ساده با مرغ و لپه به روش سنتی.

مواد لازم برای تهیه سیر قلیه گیلکی

  • برگ سیر ۵۰۰ گرم
  • لپه ۱/۲ لیوان
  • سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه سیر قلیه

طرز تهیه سیر قلیه با مرغ و لپه

مرحله اول : سرخ کردن برگ سیر

ابتدا سیر را پاک کنید و برگ های آن را جدا کنید و ریز خرد کنید و چندین بار بشورید تا تمیز شود سپس آبکشی کنید کمی که خشک شد داخل تابه با مقداری روغن برگ های سیر را سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.

 

مرحله دوم : پخت لپه

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس آن را جداگانه نیم پز کنید و کف رویش را بگیرید این کار باعث می شود بوی نامطبوع لپه از بین برود.

 

مرحله سوم : تفت دادن مرغ

داخل ظرف مورد نظر کمی روغن ریخته تا داغ شود سپس مرغ را افزوده و کمی سرخ می کنیم تا تغییر رنگ دهد سپس برگ های سیر سرخ شده را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و هم بزنید در انتها ۲ لیوان آبجوش ریخته تا روی مرغ ها را بگیرید سپس اجازه دهید تا مرغ پخته شود.

 

مرحله چهارم : افزودن لپه

بعد از گذشت ۱ ساعت از زمان پخت مرغ لپه های نیم پز شده را به مرغ اضافه می کنیم و درب قابلمه را بگذارید تا لپه ها با مرغ نیز پخته شود.

 

مرحله پنجم : افزودن تخم مرغ

بعد از پخت لپه و مرغ نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. تخم مرغ ها را می توانید مستقیم داخل سیر قلیه بشکنید یا در ظرفی جداگانه تخم مرغ را هم بزنید و به خورش سیر قلیه اضافه کنید و هم بزنید هر کدام روش را بنا به سلیقه و ذائقه خود انجام دهید سپس اجازه دهید تا تخم مرغ ها پخته شوند بعد از اینکه تخم مرغ ها سفت شدند از روی حرارت بر می داریم در ظرف سرو ریخته یا با همان ظرف سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سیر قلیه

  1. هر از چند گاهی سیر قلیه را هم بزنید تا ته نگیرد.
  2. می توانید لپه را حذف کنید ولی طعم و مزه سیر قلیه با لپه بسیار دلچسب است.
  3. حتما لپه را همیشه جداگانه نیم پز کنید سپس به خورشت ها اضافه کنید این کار در کیفیت نهایی تاثیر دارد.
  4. به دلخواه می توانید از چاشنی ها آبلیمو یا آبغوره در انتهای پخت اضافه کنید.
  5. می توانید از هر جایی مرغ که دوست دارید استفاده کنید یا در بعضی رسپی محلی از خروس نیز استفاده می کنند.
  6. آب سیر قلیه نباید زیاد باشد پس بگذارید تا غلیظ شود.

منبع : پارسی دی  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی با نشاسته ذرت خوشمزه و مجلسی به شکل لیوانی

دسر شکلاتی یکی از دسر هایی است که در تمام دنیا طرفداران زیادی دارد. دسر شکلاتی می تواند پایه ای برای تهیه دسر های دیگری باشد که یاد گرفتن آن خالی از لطف نیست. این دستور دسر شکلاتی طعمی مانند دسر های شکلاتی بازاری را می گیرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
شیر 2 و 1/4 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی با نشاسته ذرت | سلام دنیا

دستور پخت دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته

 

1. طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته

ابتدا داخل کاسه مناسبی پودر نشاسته ذرت را به همراه پودر کاکائو مخلوط کنید سپس 1/4 پیمانه شیر را به آنها بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا مایعی یکدست و بدون گلوله بدست آید.

2. مرحله دوم: گرم کردن شیر

حالا 2 پیمانه شیر باقیمانده را داخل یک شیر جوش ریخته و روی حرارت بگذارید کمی که گرم شد، شکر را بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات شکر حل شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن مایع نشاسته و پودر کاکائو

در این مرحله ترکیب نشاسته و پودر کاکائو و شیر سرد را به آرامی به شیر گرم افزوده و با همزن دستی مدام مخلوط می کنیم تا مایعی یکدست بدست آید.

 

4. مرحله چهارم: به غلظت رسیدن پودینگ

پودینگ آرام آرام شروع به غلیظ شدن می کند. زمانی پودینگ ما آماده است که غلظتی داشته باشد که یک لایه پشت قاشق را بگیرد، در این زمان وانیل را افزوده و پودینگ را از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو پودینگ شکلاتی لیوانی

پودینگ را داخل ظرف هایی که آماده کرده ایم می ریزیم و اجازه می دهیم تا از حرارت بیفتند بعد روی آنها را با یک لایه فویل پوشانده و داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند، حالا فویل را برداشته کمی شکلات رنده شده روی آن بریزید و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر شکلاتی لیوانی با نشاسته

  • برای تهیه این دسر از نشاسته ذرت با کیفیت و تازه استفاده کنید.
  • برای تهیه دسری خوشرنگ باید از پودر کاکائو تیره و با کیفیت استفاده کنید.
  • می توانید از 2 قاشق غذا خوری خامه هم داخل دسر استفاده کنید.
  • این دسر سرو و گرم قابل مصرف است.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه دسر کاسترد خانگی خوشمزه و مجلسی با نشاسته ذرت و گلاب

کرم کاسترد یکی از کرم هایی است که در شیرینی پزی و انواع دسر ها کاربردهای فراوانی دارد. کرم کاستارد در زبان فرانسوی کرم پاتیسیر نام دارد، ولی همان ترکیب تخم مرغ، شیر، شکر و خامه است که در بعضی موارد از نشاسته ذرت هم برای غلظت دادن به آن استفاده می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کاسترد خانگی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کاسترد خانگی

پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران سابیده 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 1/5 لیوان

طرز تهیه دسر کاسترد خانگی با نشاسته ذرت

دستور پخت کاسترد خانگی خوشمزه و مجلسی با نشاسته ذرت و گلاب

 

1. طرز تهیه کاسترد

مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا پودر نشاسته را داخل شیر سرد ریخته و مخلوط می کنیم تا مطمئن شویم نشاسته کاملا حل شده است.

2. مرحله دوم: افزودن باقی مواد

حالا شکر، وانیل، گلاب، زعفران سابیده را به نشاسته و شیر می افزاییم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

3. مرحله سوم: پخت کاسترد

حالا مواد آماده شده را روی حرارت ملایم می گذاریم و خوب مخلوط می کنیم تا به غلظت فرنی برسد.

 

4. مرحله آخر: سرو کاسترد

کاسترد را از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف های سرو ریخته و به مدت 2 تا 4 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شود و بعد با پودر پسته تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: salamdonya.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی