آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه ماست بورانی بادمجان کبابی ساده و خوشمزه زعفرانی

بورانی ها یک پیش غذا یا چاشنی غذا است که روی سفره غذای ما ایرانیان حضور پر رنگی دارد. بورانی ها از ترکیب سبزیجات پخته و ماست چکیده تهیه می شوند از جمله: بورانی اسفناج، بورانی لبو، بورانی بادمجان و....که طرفداران زیادی دارند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بورانی بادمجان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای بورانی بادمجان

  • ماست چکیده    1 پیمانه
  • بادمجان    1 عدد
  • سیر    2 حبه
  • نعنا خشک    به میزان لازم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم

دستور پخت بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان


1. طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

ابتدا روی بادمجان ها شیاری ایجاد می کنیم و روی حرارت گاز یا روی منقل کبابی می کنیم و بعد از کبابی شدن آنها را پوست گرفته و می کوبیم تا کاملا حالت ریش ریش پیدا کند.

 


2. مرحله دوم: آماده سازی مواد بورانی

حالا ماست را داخل کاسه ای ریخته، سیر رنده شده، نعنا، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن بادمجان

در مرحله نهایی بادمجان های سرد شده را افزوده مخلوط می کنیم و برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه ها ترکیب شوند.

 

4. مرحله آخر سرو بورانی بادمجان

حالا بورانی بادمجان را در ظرف زیبایی ریخته، روی آن را با زعفران تزئین کرده و در کنار غذا نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بورانی بادمجان

 

  • بادمجان ها را بلافاصله بعد از کباب کردن پوست بگیرید تا رنگ بادمجان تیره نشود.

  • اگر بادمجان پر تخم بود تا جایی که ممکن است آنها را جدا کنید.

منبع: وب سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه فرنی ساده خانگی خوشمزه و مجلسی با نشاسته

فرنی با نشاسته یکی از خوشمزه ترین و در عین حال آسان ترین دسر های ما ایرانی ها می باشد که می توان آن را در ماه رمضان و یا میان وعده ها تهیه کنید همچنین فرنی برای بچه ها بسیار مفید است زیرا اصلا آلرژی ایجاد نمی کند و به همین دلیل یک غذای کمکی برای نوزاد ها نیز محسوب می شود. علاوه بر آن فرنی ارزش غذایی بسیاری دارد زیرا به دلیل دارا بودن شیر و نشاسته انرژی بالایی را جذب بدن می کند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه فرنی ساده خانگی خوشمزه و مجلسی با نشاسته.

مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته

نشاسته گل ۱ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
گلاب ۲ ق غذا خوری
شیر ۴ پیمانه
وانیل ۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی ساده خانگی با نشاسته

مرحله اول (مخلوط کردن نشاسته)

ابتدا نشاسته را با چند قاشق شیر مخلوط کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و کاملا پخته و غلظ شود (این مرحله حدودا ۲۰ دقیقه شاید طول بکشد).

مرحله آخر

شکر وانیل و گلاب را به فرنی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به غلظت ماست برسد سپس از روی حرارت برداشته و صاف می کنیم تا فرنی یکدستی داشته باشیم. پس از سرد شدن در ظرف سرو کشیده و میل کنید.

 

نکات و فوت و فن های فرنی با نشاسته

  • می توان فرنی رو به سه قسمت تقسیم کنیم. به یک قسمت زعفرون دمکرده اضافه می کنیم به یک قسمت دیگه پودر کاکائویی که با ۱ ق غ آب حل کردیم اضافه می کنیم تا فرنی چند رنگ تهیه کنیم.
  • برای عطر بیشتر چند تا دونه هل می توان داخل فرنی بریزیم.
  • در آخر پخت ۵۰ کره نیز می توان افزود.
  • فرنی اگر بیش از حد غلیظ شود یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بماند رویه آن ترک می خورد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو رستورانی و خوشمزه با مرغ و پنیر پیتزا و شیر

پاستا از دیگر غذاهایی است که باب دل همه است. پاستا به دلیل تنوع زیادی که در فرم و در تهیه سس هایش وجود دارد، بسیار مورد استقبال در مهمانی های تولد و همینطور دورهمی های خودمانی نیز طرفدار دارد. پاستا از اصلی ترین غذاهای ایتالیایی ها نیز می باشد و تنوع زیاد پاستا با نام های مختلف را می توانید در رستوران ایتالیایی ها ملاحظه بفرمائید. با ما همراه باشید با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ رستورانی و خوشمزه با پنیر پیتزا و شیر.

مواد لازم برای تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ

  • پاستا پنه ۱ بسته
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱ بسته
  • شیر ا لیوان
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • قارچ ۶ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ

طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ و پنیر پیتزا و شیر

مرحله اول: قارچ

ابتدا قارچ ها را شسته و حلقه حلقه کنید و سپس در روغن کم با حرارت لا تفت دهید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: مرغ

در همان تابه می توانید فیله های مرغ را هم با حرارت بالا در روغن تفت دهید. و از ظرف خارج کنید.

 

مرحله سوم: سیر

سیر را با پشت کارد له کرده و در همان تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. و از روی حرارت بردارید.

 

مرحله چهارم: شیر

در این لحظه تا سیر داغ است شیر و خامه را به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

 

مرحله پنجم: پنیر پارمزان

بعد از مخلوط کردن سیر و شیرو خامه، پنیر پارمزان را به سس آماده که آلفردو نام دارد بریزید و هم بزنید.

 

مرحله ششم: ترکیب کردن

در آخر هم قارچ و فیله های مرغ را که آماده کرده بودید به سس آلفردو نیز اضافه کنید.

 

مرحله هفتم: پاستا

پاستا را در یک قابلمه در حال جوش بریزید و به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پاستا پنه نیز پخته شود. در آخر پاستا را آبکش کرده و سعی کنید آب پاستا را دور نریزید و در تهیه سوپ و آش می توانید از آن استفاده کنید.

 

مرحله هشتم: پایان کار

حالا نوبت آن است که پاستا پنه را در ظر مورد نظر بریزید و از سس آلفردو بر روی پنه ها بریزید و به همراه برگ جعفری و همینطور گوجه گیلاشسی تز ئین نمائید. و نوش جان فرمائید.

نکات مهم در تهیه پاستا پنه آلفردو رستورانی

  1. به هیچ عنوان در سس آلفردو آرد نزنید زیرا بعد از خنک شدن سفت می شود.
  2. پنه آلفردو را می توانید بدون مرغ هم تهیه بفرمائید.
  3. میتوانید میزان سیر را کم کنید.
  4. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها می توانید از آبلیمو اضافه کنید.
  5. اگر به بوی مرغ حساس هستید میتوانید مرغ را با رزماری و ادویه های دیگر و یا حتی زعفران نیز مزه دار کنید.

منبع : پارسی دی 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و خوش رنگ در خانه با روش ساده

مربای زرد آلو یکی از مربا های زیبا و خوشمزه است که از میوه تازه زرد آلو تهیه می شود این میوه خوشرنگ و خوش طعم دارای فواید زیادی چون بتاکاروتن و ویتامین A است و در شهر هایی که این میوه بیشتر به عمل می آید به شکل کمپوت و مربا هم مصرف می شود. رسپی امروز از  بخش آشپزی  وب سایت سلام دنیا گرفته شده است تا طرز تهیه مربای زرد آلو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای مربای زرد آلو

  • زرد آلو    2/5 کیلو گرم

  • شکر    1/5 کیلو گرم

  • آب    2 لیوان
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای زردآلو

دستور پخت مربای زرد آلو


1. طرز تهیه مربای زردآلو

ابتدا زرد آلو ها را شسته و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس آنها را به دو نیم کرده و هسته آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم

حالا شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا شکر کاملا حل شده و آرام آرام به قوام بیاید.

 

3. مرحله سوم

حالا زرد آلو ها را به شربت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا آرام آرام زرد آلو ها بپزند مواظب باشید تا بیش از حد نپزد و شکل خود را حفظ کند.

 

4. مرحله آخر پخت مربای زردالو

در نهایت کار، آبلیمو را به مربا افزوده و از روی حرارت برمی داریم و حدود 12 ساعت زمان می دهیم تا کاملا خنک شود سپس داخل شیشه تمیز و خشک ریخته داخل یخچال نگهداری می کنیم.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه عدس پلو ساده با گوشت و کشمش مرحله به مرحله

عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بخاطر عدس ارزش غذایی بالایی دارد و برای کسایی که کم خونی و فقر آهن دارند خیلی غذای مفیدی است. طبع غذای عدس پلو سرد هست و در کنارش خرما یا کشمش سرو میشه. با ما همراه باشید با طرز تهیه عدس پلو ساده با گوشت و کشمش.

 

مواد لازم برای عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه
عدس ۱٫۵ پیمانه
کشمش پلویی ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
ادویه دارچین ، فلفل سیاه ، زردچوبه، ادویه پلویی، نمک ، کره به مقدار لازم

adas polo

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش

مرحله اول (آماده سازی)

ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب خیس کرده و عدس را نیز در ظرفی برای ۱ ساعت خیس می کنیم و آبشو عوض میکنیم و در ظرفی جداگانه نیم پز میکنیم.

مرحله دوم (پخت برنج)

برنج را روی گاز می گذاریم و آبکش می کنیم و از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده میکنیم. لای به لای برنج عدس هایی که نیم پز شده و آبکش کردیم را همراه با دارچین و ادویه پلویی می ریزیم.

مرحله سوم (آماده سازی مواد گوشتی)

در ماهیتابه مقداری روغن ریخته پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده را به همراه دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و زعفران خوب تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کنار میگذاریم

مرحله چهارم (آماده سازی کشمش)

در ظرف دیگر کره را داخل تابه ریخته وقتی گرم شد کشمش و دارچین و رعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله آخر

وقتی برنج دم کشید بهش روغن یا روغن کرمانشاهی اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید و رویش را با مواد گوشتی و کشمش تزئین کنید.

 

منبع : آشمزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کیک پای سیب و دارچین خانگی خوشمزه و مجلسی برای 6 نفر

پای سیب نوعی شیرینی است که برای دور همی ها و پذیرایی عصرانه تهیه می شود. پای ها قدمتی 9500 ساله از مصر دارند. پای تشکیل شده از یک نوع خمیر و یک ماده غذایی برای مغز این غذاست؛ خمیر لایه اول کل سطح ظرف را می پوشاند و بعد مواد مغزی را ریخته لایه خمیر رویی به شکل شطرنجی رو کار قرار می گیرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک پای سیب خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پای سیب

  • آرد    400 گرم

  • کره    200 گرم
  • شکر    3 قاشق غذا خوری
  • وانیل    1/2 قاشق چای خوری
  • آب سرد    1/2 تا 1/4 پیمانه

مواد لازم مایه میانی پای سیب    -

  • سیب    6 عدد
  • شکر سفید    1/8 پیمانه
  • شکر قهوه ای    1/4 پیمانه
  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری
  • دارچین    2 قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت    1 قاشق چایخوری

دستور پخت پای سیب

طرز تهیه کیک پای سیب و دارچین

1. طرز تهیه خمیر پای سیب خانگی
ابتدا آرد الک شده را به همراه شکر و وانیل داخل غذا ساز ریخته و کمی مخلوط کنید تا مواد خشک کاملا مخلوط شوند.


2. مرحله دوم
حالا کره را از فریزر خارج کرده به باقی مواد اضافه می کنیم و دستگاه را روشن کرده آنقدری می زنیم تا مواد به شکل خورده نان شود.

 

3. مرحله سوم
در این مرحله آب را که در آن چند تکه یخ ریخته ایم را با قاشق کم کم به مواد اضافه کرده تا کمی منسجم شود حالا خمیر را به میز کار منتقل می کنیم کمی با دست ورز می دهیم، بعد به دو قسمت تقسیم کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته کمی صاف می کنیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 

4. مرحله چهارم تهیه مواد میانی پای سیب
سیب ها را پوست کنده به شکل مکعب های ریزی خرد می کنیم و شکر سفید، قهوه ای، دارچین و آبلیمو را افزوده و کنار می گذاریم تا سیب ها آب بیندازند.

 

5. مرحله پنجم طرز تهیه پای سیب
حالا خمیر را از یخچال خارج کرده روی میز کار را آرد پاشی می کنیم و با وردنه خمیر را به اندازه قالب مورد نظر باز می کنیم. حالا خمیر را داخل قالب چرب شده انداخته و با چنگال حفره هایی روی آن ایجاد می کنیم.

 

6. مرحله ششم

در این مرحله، آرد نشاسته را به سیب اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم و روی خمیر می ریزیم.

 

7. مرحله هفتم

حالا قسمت دوم خمیر را باز کرده و به شکل نواری برش می دهیم و روی سیب ها به شکل حصیری می چینیم و داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه می پزیم.

 

8. مرحله آخر تهیه پای سیب و دارچین
پای را بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته شدند و خمیر کامل پخته و طلایی شد از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود. و بعد نوش جان کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه شامی کباب تهرانی خوشمزه و ساده مخصوص افطاری

شامی کباب یا همون کتلت گوشت و سیب زمینی طرفداران زیادی دارد. که در تمام شهرهای ایران طبخ می شود با کمی تفاوت مثلا استفاده از گوشت های مختلف مثل گوشت چرخ کرده مرغ، گوسفندی و یا بوقلمون ولی باید توجه داشت که شامی و یا کتلت ها گوشت دارند ولی کوکو ها ندارند. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا  قصد داریم تا طرز تهیه شامی کباب را به شما آموزش دهیم. 

مواد لازم برای شامی کباب

  • گوشت چرخ کرده    300 گرم
  • سیب زمینی    2 عدد
  • پیاز    2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن    به میزان لازم

دستور پخت شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب تهرانی | سلام دنیا

1.طرز تهیه شامی کباب تهرانی

ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده درجه متوسط آنها را رنده کنید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها جدا شود.


2. مرحله دوم: آماده کردن مواد شامی کباب

حالا در این مرحله گوشت را به سیب زمینی و پیاز افزوده و کاملا ورز دهید تا جایی که انسجام خوبی در مواد ایجاد شود و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده دوباره ورز می دهیم. حالا مواد شامی کباب ما آماده است.

 

3. مرحله سوم: استراحت دادن مواد

مواد شامی کباب را باید به مدت 30 دقیقه، داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت شامی کباب

داخل تابه نچسبی، روغن ریخته و اجازه می دهیم تا گرم شود. حالا مواد شامی کباب را به اندازه یک نارنگی برداشته و بین دو دست به شکل بیضی در آورید داخل روغن انداخته و با حرارت کم دو سمت شامی را سرخ می کنیم.

 

5. مرحله آخر: سرو شامی کباب
شامی کباب های خوشمزه و برشته را در کنار گوجه سرخ شده و برنج ایرانی نوش جان کنید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی خانگی مرحله به مرحله

کوفته برنجی غذایی است بسیار خوشمزه که مانند آبگوشت از نوع آوری های آشپزخانه های ایرانی می باشد. کوفته برنجی چند مواد پایه ای دارد که با افزودن مواد دیگر به آن شکل بومی هر شهر را به خود گرفته است. در زمان های قدیم برای اینکه کوفته تهیه کنند گوشت را داخل هاونی می کوبیدن تا حالت چرخ شده به خود بگیرد و چسبندگی لازم را پیدا کند تا در زمان تهیه کوفته متلاشی نشود. امروز در بخش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه کوفته برنجی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوفته برنجی

  • گوشت    400 گرم
  • برنج    1 پیمانه
  • لپه    1/3 پیمانه
  • زرشک    1/4 پیمانه
  • پیاز داغ    1/2 پیمانه
  • تخم مرغ    2 عدد
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • سبزی کوفته    300 گرم
  • آلو    100 گرم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه    به میزان لازم

دستور پخت کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی | سلام دنیا

1. طرز تهیه کوفته برنجی ایرانی

لپه ها را 24 ساعت قبل از پخت خیس کرده و بعد از گذشت این زمان لپه ها را داخل آب به مدت 2 ساعت بپزید و آماده بگذارید.


2. مرحله دوم تهیه کوفته برنجی

برنج را شسته به مدت 2 ساعت آنها را خیس کنید و بعد داخل قابلمه آب جوش ریخته و بعد از 50 دقیقه برنج را آبکش کرده و آماده بگذارید.

 

3. مرحله سوم تهیه کوفته برنجی

سبزی ها را داخل تابه ای ریخته به همراه کمی روغن تفت دهید تا رطوبت سبزی گرفته شود. آلو ها را هم شسته و به مدت 2 ساعت در آب بخیسانید.

 

4. مرحله چهارم تهیه کوفته برنجی

داخل قابلمه بزرگ و مناسبی روغن ریخته و رب را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه ریخته و تا جایی که رنگ رب آزاد شود آنها را تقت داده، سپس نیمی از پیاز داغ و 8 لیوان آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با شعله ملایم بجوشد.

 

5. مرحله پنجم تهیه کوفته برنجی سفید

حال گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و باقیمانده پیاز داغ را با هم ورز می دهیم سپس لپه، سبزی، و برنج را افزوده و تا جایی که می توانید مواد را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. حالا از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و با سلیقه خود داخل آن را با آلو، پیاز داغ، زرشک و در صورت تمایل گردو پر کنید و روی حفره را ببندید داخل دست به آن ضربه وارد کنید تا ترک و هوایی اگر وجود دارد از بین برود.

 

6. مرحله ششم کوفته برنجی

کوفته ها را داخل سسی که در حال جوش است دانه دانه اضافه کنید. اگر سس از جوش افتاد اجازه دهید تا دوباره بجوشد و بعد باقی کوفته ها را اضافه کنید.

 

7. مرحله هفتم تهیه کوفته برنجی

بعد از گذشت ده دقیقه از وارد کردن کوفته ها به سس درب ظرف را می بندیم و حدود 50 دقیقه اجازه می دهیم تا کوفته ها مغز پخت شده و سس غذا غلیظ شود حالا کوفته ها را داخل ظرف مناسبی ریخته و در کنار نان سنگک و سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

 

منبع: وب سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی