آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۴ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه چیپس کدو حلوایی (کدو تنبل) خوشمزه و مخصوص شب یلدا

چیپس کدو حلوایی (کدو تنبل) یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و مفید است. چیپس کدو حلوایی یکی از پرطرفدار ترین تنقلات در شب یلدا هم می باشد و این روش تهیه کدو تنوع بسیار بزرگی در تهیه و سرو کدو حلوایی می باشد. کدو حلوایی دارای خواص فراوانی چون موثر در زیبایی پوست، دارای ویتامین E، موثر در از بین بردن آکنه و ... می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه چیپس کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای چیپس کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص شب یلدا

کدو حلوایی 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز 3/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه چیپس کدو حلوایی ترد و خوشمزه فلفلی در خانه

دستور پخت چیپس کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص شب یلدا

 

طرز تهیه چیپس کدو حلوایی فلفلی خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

مرحله اول: کدو را پوست گرفته و قسمت گوشتی آن را با چاقوی تیز و یا رنده چیپس کن برش دهید.

مرحله دوم: پخت اولیه کدو

داخل قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. حالا کدو ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 2 دقیقه آبکش کرده و کدو ها را روی پارچه نخی تمیزی بچینید تا رطوبت کدو ها کم شود.

 

مرحله سوم: مزه دار کردن کدو ها

داخل کاسه بزرگی روغن زیتون، نمک و فلفل را ریخته و مخلوط کنید؛ سپس کدو ها را داخل کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا کدو ها مزه دار شوند.

مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت دوم

داخل سینی پخت کاغذ روغنی انداخته و کدو ها را روی کاغذ روغنی بچینید. سپس کدو ها را برای 30 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

مرحله آخر: سرو چیپس کدو حلوایی

بعد از گذشت 30 دقیقه سینی را از داخل فر خارج کرده همه کدو ها را بر گردانید و به مدت 30 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. تا کاملا برشته و طلایی شود بعد از گذشت این زمان 5 دقیقه زمان دهید تا کدو ها خنک شوند. سپس داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه چیپس کدو حلوایی خانگی ترد و خوشمزه

  • می توانید کدو ها را با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
  • در صورت تمایل می توانید کدو ها را داخل روغن سرخ کنید.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی خانگی خوشمزه و آسان با نوتلا

پنکیک مغزدار یکی از جذاب ترین پنکیک ها می باشد چون قرار است با نوتلا یا شکلات پر شود. پنکیک ها همیشه بهترین گزینه و همچنین کامل ترین صبحانه می باشند زیرا مواد موجود در پنکیک شما را برای زمان زیادی سیر نگه می دارد. برای تهیه پنکیک مغزدار با رعایت چند نکته خروجی خوبی خواهید داشت و اگر در حین کار شکلات آب شده و به داخل تابه نفوذ کرد تابه را خوب تمیز کنید تا پنکیک های بعدی نچسبند و خراب نشوند و همچنین سعی کنید قطر شکلات را خیلی نازک نگیرید زیرا هنگام جا به جایی شکسته خواهد شد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی خانگی خوشمزه و آسان با نوتلا.

مواد لازم برای تهیه پنکیک مغزدار خانگی

  • شکلات نوتلا ۱۴ ق غذا خوری
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۴ ق غذا خوری
  • شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
  • کره ۲ ق غذاخوری
  • نمک ۱ پنس
  • وانیل ۱/۸ ق چایخوری
  • توت فرنگی برای تزئین به مقدار لازم

پنکیک مغزدار

طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی

مرحله اول : تهیه شکلات مغزدار

برای تهیه شکلات مغزدار ابتد یک کاغذ روغنی داخل یک سینی انداخته سپس برای اینکه شکلات های یکدستی داشته باشیم دایره های را با کمک یک نعلبکی یا هر وسیله گردی که در منزل دارید روی کاغذ روغنی بکشید سپس نوتلا یا هر شکلات که دوست دارید را داخل قیف و یا با کمک قاشق داخل دایره ها ریخته و آن را پر کنید سپس سینی را در یخچال یا فریرز قرار دهید تا شکلات ها سفت شوند.

 

مرحله دوم : تهیه مایه پنکیک

مواد خشک دستور مانند آرد،شکر،نمک،وانیل،بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید سپس وسط آن را یک گودال ایجاد کنید و تخم مرغ و شیر را وسط مواد بریزید و با همزن دستی یا برقی شروع به همزدن کنید تا مایه پنکیک بدست بیاد مایه پنکیک نباید زیاد شل و نه غلیظ باشد.

 

مرحله سوم : پخت پنکیک مغزدار

یک تابه نچسب را انتخاب کنید کمی با کره کف تابه را چرب کنید و بگذارید روی حرارت تا کاملا داغ شود سپس ۱/۴ مواد را داخل تابه پهن کنید و شکلات های را که در مرحله اول تهیه کردید را بیرون بیاورید و یکی از آنها را روی مواد پنکیک گذاشته و دوباره نیمی دیگر از مواد پنکیک روی شکلات بریزید و اجازه دهید تا سطح پنکیک حباب بزند طرف دیگر را برگردانید و بگذارید تا پخته و طلایی شود. پنکیک مغزدار ما حاضر است آن را داخل بشقاب قرار داد و با توت فرنگی و یا هر میوه که دوست دارید به دلخواه تزئین کنید.

نکات کلیدی در تهیه پنکیک مغزدار با شکلات صبحانه نوتلا

  1. برای تهیه پنکیک مغزدار اصلا نباید قطر شکلات از مایه پنکیک بیشتر باشد وگرنه بیرون می ریزید و کار خراب می شود.
  2. اگر مایه پنکیک شل بود کمی آرد و اگر غلیظ بود کمی شیر به آن اضافه کنید.
  3. افزودن وانیل اختیاری می باشد شما می توانید از اسانس ها و طعم دهنده های دیگر استفاده کنید.
  4. حرارت باید کاملا ملایم باشد پس زمان بدهید تا کاملا طلایی شود.
  5. طبق ذائقه خود می توانید از انواع مغزها هم استفاده کنید.
  6. پنکیک مغزدار باید گرم سرو شود پس حتما بعد از سرو داخل فر یا ماکروفر قرار  دهید تا داغ بماند.
  7. می توانید از شکلات تخته ای با هر درصد که دوست دارید استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه آش شولی چغندر یزدی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل محلی

آش شولی یکی از آش های بسیار خوشمزه و اصیل شهر یزد می باشد. آش شولی یزدی قدمتی 500 ساله دارد و یکی از غذا های اصلی تهیه شده در شب یلدا می باشد. طبع آش شولی سرد است با چاشنی سرکه تهیه می شود و خوردن آن کنار انواع شیرینی و آجیل طبع را متعادل می کند. آش شولی یزدی دارای قوام کمی بوده و شاید در اسم گذاری این آش هم بی تاثیر نباشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش شولی یزدی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای آش شولی چغندر خوشمزه و مجلسی به سبک اصیل یزدی برای 4 نفر

لبو بزرگ 2 عدد
پیاز 3 عدد
سبزی آش 200 گرم
سرکه 1/2 لیوان
عدس 1/2 لیوان
آرد 1/2 لیوان
نعنا خشک 3 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش شولی یزدی خوشمزه و مجلسی با چغندر به سبک محلی

دستور پخت آش شولی چغندر خوشمزه و مجلسی به سبک اصیل یزدی برای 4 نفر

 

1. طرز پخت آش شولی خوشمزه به روش اصیل یزدی

مرحله اول: ابتدا لبو ها را شسته و پوست می گیریم، سپس به قطعات کوچک برش داده و داخل قابلمه مناسبی می ریزیم. حالا به لبو ها آب می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا نرم و مغز پخت شوند.

2. مرحله دوم: افزودن عدس

زمانی که لبو کاملا پخته شد، عدس را به لبو افزوده و زمان می دهیم تا عدس هم کاملا نرم شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن سبزی آش

بعد از اینکه عدس هم پخته شد، سبزی شسته و خرد شده را به آش می افزاییم و زمان می دهیم تا آش جا افتاده شود.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی پیاز

در این فاصله پیاز را پوست گرفته و خلالی برش می دهیم. حالا داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا پیاز داغ طلایی آماده شود، سپس فلفل و زردچوبه به پیاز می افزاییم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن پیاز داغ

نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ را به آش می افزاییم، سپس آرد را داخل 3 لیوان آب حل کرده خوب که یکدست شد به آش می افزاییم و زمان می دهیم تا کاملا آش جا بیوفتد.

 

6. مرحله آخر: افزودن سرکه

در لحظات پایانی پخت آش شولی نمک و سرکه آش را می افزاییم، آش که به غلظتی مناسب رسید داخل کاسه زیبایی ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین و نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات به سبک کره ای خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

نودل مرغ نوعی غذای آسیایی است که به شکل رشته های باریک تهیه شده از خمیر تخمیر شده است و به شکل خشک و منسجم در بسته بندی در طعم های مختلف در بازار عرضه می شود. نودل در آب جوش ظرف مدت کوتاهی آماده شده با ادویه، سس مخصوص و یا به شکل سالاد گرم و سرد سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه نودل را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای نودل ساده و خوشمزه با مرغ، سبزیجات و سس سویا در خانه

سینه مرغ 1 عدد
نودل 2 بسته
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 10 عدد
هویج 1 عدد
سس سویا 1 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده     1 قاشق غذا خوری     
کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات خوشمزه با سس سویا به سبک کره ای

 

دستور پخت نودل ساده و خوشمزه با مرغ، سبزیجات و سس سویا در خانه

 

1. طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات به سبک کره ای

مرحله اول مزه دار کردن مرغ: برای این منظور ابتدا مرغ را شسته و به تکه های کوچکی برش می دهیم. سپس به کمک سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم تا مزه دار شوند.

2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را خلال هایی تقریبا یک اندازه می زنیم. قارچ ها را هم شسته، خشک و ورقه ای خرد می کنیم و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: پخت مرغ و سبزیجات

داخل تابه تقریبا گودی (وک) کمی روغن ریخته و مرغ را داخل تابه خوبی تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. سپس سبزیجات برش خورده را بیفزایید و همه مواد را با هم تفت دهید تا سبزیجات هم کمی نرم شوند در نهایت چاشنی موجود در بسته بندی نودل را به سبزیجات افزوده و از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: پخت نودل

داخل قابلمه ای کمی آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید سپس نودل ها را داخل آب جوش ریخته و زمان می دهیم تا کمی نرم شوند بعد آبکش می کنیم و داخل ظرف سرو می ریزیم.

 

5. مرحله آخر: سرو نودل

حالا سبزیجات و مرغ آماده شده را روی نودل ریخته با کمی کنجد و سبزی خرد شده تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه نودل کره ای با سس سویا در خانه

  • برای تهیه نودل بهتر است کلیه سبزیجات نواری برش بخورند و هم یک شکل و اندازه باشند.
  • می توانید سیر را جایگزین زنجبیل کنید.
  • اگر مرغ را از مواد اولیه حذف کنید، نودل سبزیجات خواهید داشت.
  • بعد از آبکش کردن نودل بهتر است آن را داخل تابه سبزیجات و مرغ ریخته و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف سرو بریزید تا نودل بیشتر طعم بگیرد.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی