آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۹ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه دمپختک لپه باقالی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله به روش تهرانی

دمپختک یک غذای ساده و خوشمزه ایرانی است که در جای جای ایران با مواد مختلف تهیه می شود. دمپختک های گوناگونی وجود دارد مثل دمپختک لپه باقالی، دمپختک گوجه، دمپختک شیرازی و ...دمپختک غذایی لذیذ برای کودکان است. در بخش آشپزی از امروز قصد داریم تا طرز تهیه دمپختک را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای دمپختک دمی باقالی

  • برنج    3 پیمانه
  • لپه باقالی    2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • تخم مرغ    5 عدد
  • نمک و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

طرز تهیه دمپختک تهرانی

دستور پخت دمپختک دمی باقالی

1. طرز تهیه دمپختک دمی باقالی

ابتدا لپه باقالی را به همراه کمی زردچوبه و آب داخل قابلمه ای ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند.

 

2.مرحله دوم: آماده سازی برنج

برنج را پیمانه کرده و می شوییم نمک می زنیم و به مدت 1 ساعت خیس می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت برنج

حالا برنج را به همراه آب اندازه شده برای برنج دمی روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا آب برنج تقریبا تبخیر شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لپه باقالی

حالا آب اضافی لپه باقالی های پخته شده را خالی کرده و لپه باقالی ها را به برنج می افزاییم و آرام مخلوط می کنیم تا برنج خرد نشود. بعد برنج را وسط قابلمه جمع کرده روی برنج روغن داغ می ریزیم و دم می گذاریم.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی پیاز داغ

پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی برش می دهیم و داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند.

 

6. مرحله آخر: تزئین و سرو دمی باقالی

حالا دمی باقالی آماده را داخل ظرف زیبایی ریخته و با پیاز داغ و تخم مرغ نیمرو شده تزئین و سرو می نماییم. نوش جان.

 

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی و خوشمزه با جو پرک، مرغ و قارچ

سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ هاست که شهرت جهانی دارد. سوپ شیر برای کشور سوئیس می باشد. سوپ شیر ساده نماد صلح و اتحاد یک کشور است این سوپ یک پیش غذای خیلی خوب در روز های سرد زمستون و همچنین مفید برای سرماخوردگی است. حتما این سوپ را به عنوان پیش غذا برای سفره هاتون درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی و خوشمزه با جو پرک، مرغ و قارچ.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک

جو پرک ۱٫۵ پیمانه
هویج ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
استاک مرغ (عصاره مرغ) ۱ عدد
شیر پرچرب ۲٫۵ لیوان
سینه مرغ پخته شده نصف عدد
آرد سفید ۱ ق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
خامه صبحانه ۳ ق غذا خوری
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل آبلیمو به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر با جو پرک

طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی با قارچ و جو پرک

مرحله اول (آماده سازی مواد سوپ)

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بزارید خوب بپز بعد ریش ریش کنید. جو پرک را شسته و آبکش کنید. هویج را رنده ریز بزنید و قارچ ها را ورقه ورقه کنید.

مرحله دوم (پخت سوپ شیر)

در قابلمه کره و روغن مایع را ریخته و قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و با مقدار ۱ ق غذا خوری آبلیمو کمی تفت بدید. لازم نیس آب قارچ کاملا کشیده شود سپس آرد را روی قارچ تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آب مرغ یا (عصاره مرغ را درون آب ولرم پودر کرده) به مخلوطمون کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد کاملا باز شود سپس جو پرک را به همراه هویج اضافه کرده و شیری که به دمای محیط رسیده را به سوپ مون اضافه می کنیم و در آخر نمک فلفل را اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه گذاشته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند و خوب لعاب بیاندازد وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه را در کاسه ریخته و کمی سوپ را رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و با جعفری تزئین کنید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های سوپ شیر مجلسی با جو پرک

  • حتما شیر به دمای محیط برسد تا حالت بریده بریده نشود.
  • حتما سوپ با حرارت ملایم بپزد و ریز جوش بخورد و درب قابمه نیمه باشد.
  • اگر بعد پخت سوپ خیلی غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کرده و زمانی که شیر را دوباره اضافه می کنیم حرارت کاملا ملایم باشد.
  • اگر عصاره مرغ استفاده می کنید در نظر داشته نمک کمتری استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سوپ شیر ظاهر خوبی داشته باشه از فلفل سفید که از عطاری ها می توان تهیه کرد استفاده کنید تا رنگ سوپ را تیره نکنه.
  • جعفری را با سوپ هم نزنید زیرا طعمش به این سوپ نمی خورد و برای تزئین استفاده کنید.
  • قارچ را زیاد نازک نکنید.
  • می توان از یک پیاز برای لعاب بیشتر استفاده کرد.
  • می توان از ذرت یا کلم بروکلی استفاده کرد.

منبع : آشمزی 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه نون خامه ای خانگی خوشمزه نارنجکی اصل ایرانی به سبک قنادی

نان خامه ای یکی از پرطرفدار ترین شیرین های موجود در دنیا که پیر و جوان ندارد، همه علاقه مند به این شیرینی هستند. نان خامه ای اصالتی ایتالیایی دارد و نام های دیگر آن پروفیترول و کرم پف می باشد. این شیرینی خوشمزه و هیجان انگیز با خامه پر و روی آن رگه هایی از شکلات ریخته می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه نان خامه ای را به شما آموزش دهیم. 

مواد لازم برای نان خامه ای

  • خامه قنادی    300 گرم
  • آرد قنادی    125 گرم
  • کره    50 گرم
  • آب    200 میلی لیتر
  • تخم مرغ درشت    4 عدد
  • وانیل    1/4 قاشق چایخوری
  • شکر    1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر    1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای خانگی

دستور پخت نان خامه ای اصل ایران با آرد قنادی


1. طرز تهیه شیرینی نون خامه ای نارنجکی

مرحله اول: ابتدا آب، کره و شکر را داخل قابلمه مناسبی ریخته بعد از اینکه شکر آب شد و آب دور تا دور قابلمه شروع کرد به جوشیدن، آرد را افزوده و با حرارت کم به مدت 5 دقیقه خمیر را بپزید این کار باعث پوک تر شدن نان خامه ای بعد از پخت می شود. حالا خمیر را در جای مناسبی بگذارید تا خوب خنک شود.


2. مرحله دوم: افزودن تخم مرغ ها

تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس به آرامی به خمیر خنک شده بیفزایید و با سرعت بالای همزن به خوبی مواد را مخلوط کنید. در نهایت که مواد یکدستی بدست آمد، وانیل و بیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید. حالا خمیر ما برای پخت دوم آماده است.

 

3. مرحله سوم: پخت مرحله دوم نان خامه ای

خمیر را داخل قیف به همراه ماسوره دلخواه ریخته و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته این شیرینی را با فاصله 2 سانتی متری به اندازه یک گردو شکوفه بزنید.

 

4. مرحله چهارم: گذاشتن نان در فر

فر را از 20 دقیقه قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم و سینی را داخل فر گذاشته و همواره شیرینی ها را چک می کنیم تا زمانی که حجم آنها دو یا سه برابر شود، سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

 

5. مرحله آخر: پر کردن نان خامه ای

خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوره ریز ریخته و زیر نون خامه ای را با سیخ چوبی حفره ای کوچک ایجاد می کنیم و از خامه تا جایی که نان داخل دست کمی سنگین شود پر می کنیم. حالا با پودر پسته تزئین کرده و نوش جان می کنیم.

 

طرز تهیه خامه زده شده قنادی برای شیرینی نان خامه ای:

برای تهیه یک خامه قنادی خوب در منزل، خامه قنادی را از فروشگاه ها خریداری کرده و به اندازه مورد نیاز برش داده و بیرون از یخچال بگذارید. تا حالت بستنی آب شده را بگیرد. حالا با سرعت بالای همزن خامه را مخلوط کنید تا زمانی که رد پره های همزن روی خامه بماند و اگر ظرف را برگردانیم خامه از ظرف جدا نشود.

منبع:  وب سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کنافه لبنانی ساده و خوشمزه با رشته کادایف و مغز گردو و پسته

امروز در این پست قصد داریم شما را با یک شیرینی لبنانی به نام کنافه لبنانی آشنا کنیم. کنافه لبنانی اصالتا برای کشور لبنان می باشد اما در دیگر نقاط هم که در همسایگی لبنان هستند من جمله ایران عزیزمان از شیرینی کنافه استفاده می کنند. مواد تشکیل دهنده اصلی کنافه، رشته های کادایف است. این رشته ها کاملا کارخانه ای می باشد و طرز تهیه خانگی ندارد. میتوانید کادایف را از لوازم قنادی ها تهیه بفرمائید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کنافه لبنانی ساده و خوشمزه با رشته کادایف و مغز گردو و پسته.

مواد لازم برای تهیه کنافه لبنانی

  • رشته کادایف یک بسته
  • مغز گردوی خرد شده ۱ لیوان
  • کره ۲۵۰ گرم
  • پسته خرد شده نصف لیوان

مواد لازم برای کرم کنافه لبنانی

  • شیر ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت نصف لیوان
  • وانیل ۱ قاشق چایجوری

مواد لازم برای شربت کنافه لبنانی

  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • زعفران نصف استکان
  • عرق بهار نارنج نصف لیوان

طرز تهیه شیرینی کنافه

طرز تهیه شیرینی کنافه با رشته کادایف و مغز گردو و پسته

مرحله اول: شربت

برای تهیه شربت ابتدا شکر را به همراه آب داخل یک قابلمه کوچک یا شیر جوش بریزید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر آب شود. وقتی در اطراف ظرف شروع به مروارید زدن کرد متوجه میشوید که شربت شما در حال آماده شدن است. عرق بهار نارنج را به همراه زعفران به شربت اضافه کنید و دیگر از روی حرارت بردارید. کنار بگذارید تا شربت سرد شود.

 

مرحله دوم: کرم

برای تهیه کرم شیرینی کنافه ابتدا شیر و نشاسته ذرت را به همراه وانیل، داخل یک قابلمه بریزید و قبل از اینکه روی حرارت بگذارید، کمی باهم مخلوط کرم را هم بزنید تا نشاسته ذرت در شیر حل شود و سپس بر روی حرارت بگذارید تا مانند فرنی قوام بیاید. بهتر است که نگذارید کرم کنافه لبنانی خیلی سفت شود. زیرا در هنگام سرو شما را اذیت می کند. کرم که قوام آمد حالت کشدارش باید مانند عسل باشد یعنی وقتی داخل قاشق از کرم برمی گردانید فوری برنگردد و آرام از قاشق خالی شود.

 

مرحله سوم: تهیه شیرینی کنافه لبنانی

برای راحتی کار با رشته های کادایف می توانید آن را در غذاساز کمی ریز کنید و یا به همان شکل زیبایی که دارد استفاده نمائید. ولی پیشنهاد پارسی دی استفاده از غذاساز می باشد.

رشته های کادایف را به همراه گردو و کره در یک ماهی تابه بریزید و کمی با حرارت کم تفت دهید. فقط در حد اینکه رشته های کادایف کمی سرخ شود.

 

مرحله چهارم: چیدمان

ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و مواد رشته های کادایف را به دو قسمت تقسیم کنید و نصف رشته های آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کمی با دست فشار دهید.

 

مرحله پنجم: اضافه کردن کرم

کرم آماده شده را بر روی رشته ها برزید و با پشت قاشق کمی پخش کنید که به صورت یک دست باشند.

 

مرحله ششم: رشته کادایف

نصف باقی مانده رشته های کادایف را بر روی کرم بریزید و مرتب کنید که به صورت یکدست بر روی کرم قرار بگیرد.

 

مرحله هفتم:  اضافه کردن شربت

شربت سرد شده را بر روی رشته های کادایف بریزید و با پودر پسته تزئین نمائید.

 

مرحله هشتم: پایان کار

شیرینی کنافه لبنانی شما آماده می باشد. میتواند شیرینی کنافه لبنانی را به صورت نیمه گرم سرو کنید و یا به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان فرمائید.

 

نکات کلیدی در تهیه کنافه لبنانی با رشته کادایف

  1. برای تهیه شربت شیرینی کنافه لبنانی می توانید علاوه بر مواد اولیه که در پارسی دی گفته شد از یک قوطی کوچک شیر عسلی نیز استفاده کنید.
  2. برای سنگین تر شدن شیرینی کنافه لبنانی می توانید از مغزیجاتی که دوست دارید در میان کرم نیز استفاده کنید.
  3. در صورت تمایل به گرم سرو کردن کنافه می توانید از فر استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ژله میوه ای قالبی با پودر ژله ساده و خوشمزه و مجلسی

یکی دیگر از دسر های زیبایی که می توان برای پذیرایی از مهمانها آماده کرد تهیه ژله میوه ای نیز می باشد... امروز در این پست برای شما همراهان عزیز طرز تهیه ژله میوه ای را آماده کرده ایم. ژله ی میوه ای تهیه شده است از پودر ژله و میوه های نرم... در تهیه ژله ی میوه ای سعی کنید از میوه های نرم استفاده نمائید تا سرو دسر راحت باشد. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ژله میوه ای قالبی با پودر ژله ساده و خوشمزه و مجلسی.

مواد لازم برای ژله میوه ای

  • ژله آلوئه ورا ۱ بسته
  • میوه های نرم ۱ لیوان
  • آب جوش و سرد به از هرکدام ۱ لیوان

طرز تهیه ژله میوه ای

طرز تهیه ژله میوه ای قالبی با پودر ژله

مرحله اول: میوه

بهتر است در تهیه ژله میوه ای از میوهایی مانند توت فرنگی، هلو، نارنگی و پرتقال و یا کیوی و موز نیز استفاده شود تا هنگام سرو راحت تر ژله میوه ای میل شود. برای آماده سازی کیوی در ژله باید کیوی را ابتدا در ۱ لیوان آب جوش بریزید و بعد از ۲ دقیقه بعد در لیوان آب یخ بریزید تا کیوی بلانچ شود و در ژله آب نیاندازد.

 

مرحله دوم: پودر ژله

برای ژله میوه ای بهتر است از ژله آلوئه ورا نیز تهیه کنید تا ژله شما حالت آکواریمومی نیز به خود بگیرد...

به نسبت قالب خود، ژله باید بردارید تا ظرف شما پر شود. برای اینکه بدانید قالب شما چند ژله نیاز دارد با آب اندازه گیری کنید. در نظر داشته باشید که هر ژله ۲ لیوان آب نیاز دارد...

پودر ژله را داخل کاسه ریخته و روی کتری که زیر آن حرارت کم دارد بگذارید و آب جوش را اضافه کرده و هم بزنید تا پودر ژله در آب حل شود و بعد آب سرد را اضافه کنید. ژله آماده شده را از روی کتری برداشته و در کنار دستتان قرار دهید.

 

مرحله سوم: چیدمان

قالب ژله را کمی چرب کرده و مقداری از ژله را بریزید و سپس یک لایه میوه بچینید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، دوباره یک لایه ژله و یک لایه میوه بریزید و ۳۰ دقیقه زمان دهید. به همین ترتیب تا انتهای ظرف ادامه دهید.

 

مرحله چهارم: یخچال

در انتهای کار به ژله ۵-۶ ساعت و اگر می توانید ۱ شب زمان دهید. قالب ژله را بر روی بخار کتری قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید.

 

مرحله پنجم: پایان کار

به خامه و یا بستنی می توانید ژله میوه ای خود را تزئین کرده و نوش جان فرمائید.

نکات مهم در تهیه ژله میوه ای مجلسی

  1. میتوانید از ژله های رنگی نیز در ژله میوه ای نیز استفاده کنید.
  2. برای اینکه ژله از قالب جدا شود ۳ راه وجود دارد:
    راه اول:قالب را چرب کنید.
    راه دوم: قالب را در فریزر قرار دهید.
    راه سوم: قالب را بر روی بخار کتری قرار دهید.
  3. برای آماده سازی ژله از یخچال استفاده کنید و نه از فریزر. به این دلیل که ژله در فریزر یخ می زند و بعد از اینکه ژله را برگردانید و کمی بگذرد، ژله وا می رود.

منبع : پارسی دی 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کیک هویج گردو با دارچین خوشمزه و ساده با شیر

کیک هویج از کیک هایی است که اگه مطابق دستور عمل پخته نشود، نتیجه کار جالب نخواهد بود. به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیک حالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری می شود و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید. به خصوص مقدار هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک هویج گردو با دارچین خوشمزه و ساده با شیر.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو

  • شکر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: نصف لیوان (۷۰ گرم)
  • شیر: ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
  • هویج رنده شده: ۱ لیوان
  • گردوی خرد شده (درشت): ۱ لیوان (۱۲۵ گرم)
  • آرد: ۲ لیوان (۲۵۰ گرم)
  • بیکبنگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

دستور پخت کیک هویج خوشمزه با گردو

دستور پخت کیک هویج گردو و دارچین با شیر

ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتی که پف کرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همچنین اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

 

سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بیکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده می کنیم.

 

۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب کرده اید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید.

 

نکته مهم: قبل از خارج کردن کیک هویج از فر، فر را خاموش کرده و در فر را باز کرده و کیک را کمی داخل فر نگه دارید و کیک را بلافاصله خارج نکنید، به دلیل اینکه بعضی اوقات امکان دارد پف کیک فروکش کند. بعد از اینکه کمی صبر کردید، سپس کیک را از فر در خارج کرده و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا کرده و بعد در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.

 

منبع : پارسی دی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده با گوشت و پنیر پیتزا و سس بشامل

گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده یکی از خوشمزه ترین غذا های فرانسوی می باشد که در مدل های مختلف با بادمجان و یا مرغ … تهیه می شود. گراتن ها در ظرف های با دیواره کوتاه که روی آن با پنیر پیتزا کاملا پوشانده شده و سطح آن بعد از پخت کاملا طلایی می باشد می گویند، گراتن با سوفله متفاوت می باشد، گراتن ها را با همان ظرف که پخته می شود سرو می کنند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه گراتن سیب زمینی ساده با گوشت و پنیر پیتزا و سس بشامل.

 

مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
قارچ ۱۰ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

شیر ۱ لیوان
آرد ۱ ق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت و پنیر پیتزا با سس بشامل

مرحله اول ( آماده سازی سیب زمینی )

ابتدا سیب زمینی ها را شسسته و به ورقه های تقریبا نازک برش می دهیم، داخل یک قابلمه آب ریخته تا بجوش بیاد سپس سیب زمینی ها را داخل آبجوش ریخته و برای ۷-۱۰ دقیقه آنها را نیم پز می کنیم (می توان سیب زمینی ها را سرخ کرد در اون صورت گراتن چربی خواهید داشت) سیب زمینی ها را آبکش کرده و می گذاریم تا خنک شود.

 

مرحله دوم ( آماده سازی سس بشامل )

آرد را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی به هیچ عنوان آرد نباید تغییر رنگ دهد، کره را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا کره و آرد به خوبی مخلوط شود، سپس شیر ولرم را به آرد و کره کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی یا قاشق مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد در حدی که رد قاشق روی سس بماند سپس در این مرحله نمک و فلفل و پودر سیر را به سس اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم ( آماده سازی مواد گوشتی )

پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم هم زده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل دلمه نگینی شده و قارچ ورقه شده و رب را افزوده و تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود و در آخر نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را می زنیم.

 

مرحله آخر

سپس یک ظرف پیرکس و یا چینی و نشکن انتخاب می کنیم و ته آن را کمی چرب می کنیم تا سیب زمینی به ته ظرف نچسبد. یک لایه سیب زمینی ورقه شده را کف پیرکس می چینیم و روی آن گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای می ریزیم و با ته قاشق صاف می کنیم. سپس روی لایه گوشت ها، کمی سس بشامل به همراه پنیر پیتزا می ریزیم. دوباره به همین ترتیب لایه ها را تکرار می کنیم تا مواد ما تمام شوند و لایه آخر سیب زمینی باقی بماند. روی سیب زمینی لایه آخر را پر از پنیر پیتزا و کمی سس بشامل می کنیم سپس در فری که از قبل گرم کرده بودیم ظرف را بمدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم و در آخر گریل را روشن کرده تا سطح گراتن طلایی شود و رویش را با جعفری تزئین کنید.

 

نکات و فوت و فن های گراتن سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

  • می توان مایه گراتن را داخل تابه نچسب با حرارت کم روی شعله پخش کن درست کرد.
  • سیب زمینی را بجای ورقه کردن می توان رنده کرد.
  • پس از خارج شدن از فر کمی صبر کنید تا خنک شده سپس سرو کنید.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون قالب

شیرینی برشتوک نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که متناسب با آرد استفاده شده در آن برشتوک نخودچی خوانده می شود. این شیرینی ها را اکثرا برای مراسم های مذهبی یا ختم ها تهیه می کنند. نیمی از مواد برشتوک را معمولا شکلاتی کرده و برشتوک های دورنگ یا مرمری درست می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای برشتوک

 

  • آرد گندم 350 گرم
  • پودر قند 300 گرم
  • آرد نخودچی 220 گرم
  • کره 215 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تزیین برشتوک

  • پودر 200 گرم
  • شکلات 150 گرم
  • وانیل به میزان لازم

طرز تهیه برشتوک نخودچی | سلام دنیا

 

دستور پخت برشتوک نخودچی شکلاتی بدون قالب

1. طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی

آرد گندم را داخل تابه ای ریخته و با حرارت کم تا زمانی که بوی خامی آن از بین رود تفت می دهیم و آرد نخود را هم به همین شکل داخل تابه ای جدا گانه تفت می دهیم.

 

2. مرحله دوم

حالا آرد ها را با هم الک کرده داخل یک تابه می ریزیم و روغن را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا مواد حالت خمیری پیدا کند.

 

3. مرحله سوم

در این مرحله پودر قند، پودر هل و پودر کاکائو را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

 

4. مرحله چهار تهیه برشتوک

حالا خمیر را بین دو پلاستیک با وردنه باز می کنیم (به ضخامت 2 سانتی متر) و برای 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.

 

5. مرحله آخر تهیه برشتوک

حالا شکلات را به روش بن ماری آب کرده و روی برشتوک ها می ریزیم و برشتوک ها را به شکل دلخواه برش می دهیم و و با پودر پسته تزئین کرده و 30 دقیقه دیگر در یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف زیبایی چیده و نوش جان کنید.

 

منبع: وب سایت سلام دنیا

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سالاد الویه ساده و مجلسی با مرغ برای 4 نفر

سالاد الویه یکی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این سالاد خوشمزه از محبوبیت بسیار زیادی در کشور روسیه برخوردار است و جالب است بدانید غذای شب عید در این کشور سالاد الویه است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد الویه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد الویه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم سالاد الویه ساده

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • خیارشور نصف پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد الویه , سالاد الویه مجلسی , سالاد الویه قالبی , salad oloviye , shghn hg,di

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی با مرغ

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و به همراه تخم مرغ ها داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید ، سپس چند لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها و تخم مرغ ها آبپز شوند.

 

در مرحله بعدی سینه مرغ را به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سینه مرغ نیز آبپز شود.

 

پس از اینکه تخم مرغ ها و سیب زمینی ها آبپز شدند آنها را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار و بزرگ بریزید. مرغ را هم پس از اینکه به طور کامل پخت از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.

 

خیار شور را به صورت جداگانه رنده کنید سپس پس از اینکه آب اضافی اش را گرفتید به کاسه مواد اضافه کنید. برای سالاد الویه باید از نخود فرنگی آبپز استفاده کنید ، در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنید.

 

نخود فرنگی را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی سس مایونز ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

 

مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس طعم سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در پایان سالاد را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد سپس به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.

 

نکات تهیه سالاد الویه

شور شدن سالاد

یکی از مشکلات رایج خانم ها در درست کردن سالاد الویه این است که بعد از اینکه سالاد آماده می شود با اینکه به مواد آن نمک زیادی نزده اند ولی سالاد خیلی شور شده است. دلیل شور شدن سالاد الویه خیارشور است.

 

قبل از رنده کردن خیارشور آنها را با آب سرد بشویید سپس داخل یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی شان خارج شود ، پس از اینکه خیارشورها را مزه کنید و اگر هنوز طعم شوری آنها زیاد است مجددا یک بار دیگر خیارشورها را بشویید تا طعم شوری کمتر شود.

 

سالاد الویه قالبی

در صورتی که می خواهید سالاد الویه خود را به صورتی قالبی شکل دهید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفت تر از حالت معمولی باشد و به همین جهت نباید از سس مایونز زیادی در سالاد استفاده کنید چون باعث شل شدن یالاد می شود.

 

در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید ، به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج بماند تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید.

 

پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند. پس از اینکه قالب را پر کردید آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد خودش را بگیرد.

 

پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید سپس قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود. پس از اینکار کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید سپس در صورت تمایل روی سالاد را تزیین کنید.

 

منبع : parsiday.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی