سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ هاست که شهرت جهانی دارد. سوپ شیر برای کشور سوئیس می باشد. سوپ شیر ساده نماد صلح و اتحاد یک کشور است این سوپ یک پیش غذای خیلی خوب در روز های سرد زمستون و همچنین مفید برای سرماخوردگی است. حتما این سوپ را به عنوان پیش غذا برای سفره هاتون درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی و خوشمزه با جو پرک، مرغ و قارچ.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ با جو پرک

جو پرک ۱٫۵ پیمانه
هویج ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
استاک مرغ (عصاره مرغ) ۱ عدد
شیر پرچرب ۲٫۵ لیوان
سینه مرغ پخته شده نصف عدد
آرد سفید ۱ ق غذا خوری
کره ۲۵ گرم
خامه صبحانه ۳ ق غذا خوری
روغن مایع ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل آبلیمو به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه و دستور پخت سوپ شیر با جو پرک

طرز تهیه سوپ شیر و خامه رستورانی با قارچ و جو پرک

مرحله اول (آماده سازی مواد سوپ)

ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل بزارید خوب بپز بعد ریش ریش کنید. جو پرک را شسته و آبکش کنید. هویج را رنده ریز بزنید و قارچ ها را ورقه ورقه کنید.

مرحله دوم (پخت سوپ شیر)

در قابلمه کره و روغن مایع را ریخته و قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و با مقدار ۱ ق غذا خوری آبلیمو کمی تفت بدید. لازم نیس آب قارچ کاملا کشیده شود سپس آرد را روی قارچ تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

آب مرغ یا (عصاره مرغ را درون آب ولرم پودر کرده) به مخلوطمون کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد کاملا باز شود سپس جو پرک را به همراه هویج اضافه کرده و شیری که به دمای محیط رسیده را به سوپ مون اضافه می کنیم و در آخر نمک فلفل را اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه گذاشته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سوپ شروع به جوشیدن کند و خوب لعاب بیاندازد وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه را در کاسه ریخته و کمی سوپ را رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم و با جعفری تزئین کنید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های سوپ شیر مجلسی با جو پرک

  • حتما شیر به دمای محیط برسد تا حالت بریده بریده نشود.
  • حتما سوپ با حرارت ملایم بپزد و ریز جوش بخورد و درب قابمه نیمه باشد.
  • اگر بعد پخت سوپ خیلی غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کرده و زمانی که شیر را دوباره اضافه می کنیم حرارت کاملا ملایم باشد.
  • اگر عصاره مرغ استفاده می کنید در نظر داشته نمک کمتری استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سوپ شیر ظاهر خوبی داشته باشه از فلفل سفید که از عطاری ها می توان تهیه کرد استفاده کنید تا رنگ سوپ را تیره نکنه.
  • جعفری را با سوپ هم نزنید زیرا طعمش به این سوپ نمی خورد و برای تزئین استفاده کنید.
  • قارچ را زیاد نازک نکنید.
  • می توان از یک پیاز برای لعاب بیشتر استفاده کرد.
  • می توان از ذرت یا کلم بروکلی استفاده کرد.

منبع : آشمزی