آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۱۰ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی لبنانی با قارچ و پنیر در فر

شاورمای مرغ نوعی پیش غذا می باشد. شاورمای مرغ بسیار شبیه به سالاد الویه می باشد ولی با این تفاوت که در شاورما از پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا نیز استفاده میشود. شاورما را با گوشت چرخ کرده و همینطور گوشت مرغ نیز می توانید آماده کنید. شاورمای مرغ به دلیل شکل ظاهری زیبایی که دارد بسیار مناسب کودکان بد غذا نیز می باشد. از شاورما می توانید برای مهمانی های دورهمی استفاده کنید و به مدل های مختلف تزئین کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی لبنانی با قارچ و پنیر در فر.

طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی لبنانی

سینه مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل قرمز، رزماری، زردچوبه و پودر کاری به میزان لازم
آب ۲ لیوان
روغن مایع به میزان لازم
پنیر ورقه ای ۱ بسته
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه و دستور پخت شاورمای مرغ

طرز تهیه شاورمای مرغ خانگی با قارچ و پنیر در فر

مرحله اول: مرغ

در یک قابلمه کمی روغن به همراه پیاز خرد شده بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید و پیاز را تفت دهید تا سرخ شود. سپس مرغ را به همراه ادویه ها در قابلمه بریزید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. در آخر داخل قابلمه آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا مرغ پخته شود. در انتهای پخت مرغ آب لیمو را اضافه کنید. سپس مرغ پخته شده را خرد کنید و یا ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و سپس بشویید و در قابلمه تا نیمه آب بریزید و بر روی حرارت بگذارید. سیب زمینی ها را داخل آب بریزید و زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود.

مرحله سوم: قارچ و فلفل دلمه ای

قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: آماده سازی شاورمای مرغ

سیب زمینی را بعد از پخت رنده کرده و در کف ظرف مورد نظر، از نصف سیب زمینی بریزید و مرغ ریش ریش شده را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای و همینطور ورقه های پنیر نیز بگذارید و باقی سیب زمینی ها را بر روی مواد شاورما پخش کنید و دوباره پنیر ورقه ای بگذارید.

مرحله پنجم: پایان کار

در پایان کار هم ظرف شاورمای مرغ را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بگذارید تا روی پنیر طلایی شود و سپس نوش جان فرمایید. البته به نوعی دیگر هم می توانید شاورمای مرغ را آماده کنید؛ اینطور که مواد آماده شده را در لایه نان ترتیلا بگذارید و سپس در کنار هم در ظرف بگذارید و در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

نکاتی در مورد خوشمزه تر شدن شاورمای مرغ لبنانی

  1. می توانید در تهیه شاورمای مرغ از سس بشامل نیز استفاده کنید.
  2. می توانید از سس آلفردو نیز در شاورما استفاده کنید.
  3. می توانید در تهیه شاورما از بیف استراگانف و یا چیکن استراگانف نیز استفاده کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از سالاد مرغ در تهیه شاورما استفاده کنید.
  5. همچنین می توانید از انواع سس در سرو شاورما نیز استفاد کنید.
  6. در تزئین شاورما می توانید از نان ترتیلا و یا نان تست نیز استفاده کنید.

منبع : آشمزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه دسر پاناکوتای خوشمزه وانیلی با شیر و ژلاتین به رنگ سفید به سبک ایتالیا

پاناکوتا یک دسر بی نظیر و خوشمزه ایتالیایی است که در کل دنیا دارای طرفداران زیادی می باشد. پانا کوتا را با طعم و اسانس های مختلفی تهیه می کنند. پانا کوتا به معنای خامه پخته شده می باشد. این دسر تشکیل شده از خامه و ژلاتین و ماده طعم دهنده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پاناکوتا را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه 200 گرم
  • شیر 100 گرم
  • شکر 50 گرم
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی | سلام دنیا

دستور پخت پاناکوتا

1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی

مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین

زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو

پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.

 

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه پیده گوشت ترکیه ساده و خوشمزه با خمیر مایه مرحله به مرحله

پیده گوشت ترکی یکی از غذاهای مدرن ترکی است که بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد. پیده به عنوان پیتزا ترکی نیز شناخته می شود که خمیر آن را به صورت قایقی درست می کنند و در وسط خمیر از گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا استفاده می کنند. در ترکیه رستوران هایی هستند که به آن پیده سرا نیز می گویند که انواع پیده ها را سرو می کنند. داخل مواد پیده را به دلخواه می توانید قارچ یا فلفل دلمه ای خرد شده بریزید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پیده گوشت ترکیه ساده و خوشمزه با خمیر مایه مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیده گوشت ترکی

  • خمیر مایه فوری ۲ ق غذا خوری
  • آرد ۳ پیمانه
  • شکر ۱ ق غذا خوری
  • نمک ۱ ق غذا خوری
  • روغن مایع ۲ ق غذا خوری
  • آب ولرم ۱/۲ پیمانه ( مقداری هم برای خمیر کردن پیده)

مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیده گوشت ترکی

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ریز نگینی شده ۲ عد
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پیده گوشت ترکی

طرز تهیه پیده گوشت ترکیه با خمیر مایه

مرحله اول : عمل آوری خمیر

ابتدا خمیر مایه و شکر را با آب ولرم ( آب باید در حدی باشد که وقتی نوک انگشت را فرو می بریم گرما را احساس کند ولی نسوزد دمای حدود ۵۰ درجه ) مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه تا خمیر مایه فعال شود.

 

مرحله دوم : درست کردن خمیر پیده

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده سپس داخل ظرفی بریزید و خمیر مایه عمل آمده به همراه روغن مایع را مخلوط کنید و مقداری آب ولرم اضافه کنید تا خمیر جمع شود ( آب را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر جمع شود کافیه ).

 

مرحله سوم : استراحت خمیر

خمیر را روی سطح کار بیاورید و ۱۰ دقیقه خوب ورز بدهید یا به کمک استند میکسر نیز می توانید این کار را بکنید سپس خمیر را داخل ظرفی گذاشته و روش را سلفون بکشید (نیاز به چرب کردن ظرف نیست) سپس در جای گرم بمدت ۱ الی ۲ ساعت قرار دهید تا خمیر دو برابر شود و پف کند.

 

مرحله چهارم : تهیه مواد میانی

پیاز را شسته و نگینی خیلی ریز خرد کنید داخل تابه با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس سیر له شده را به همراه فلفل سیاه و کمی نمک و گوجه فرنگی های نگینی شده و فلفل دلمه نگینی شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت داده تا خامی رب از بین برود. مواد را کنار گذاشته تا خنک شود.

 

مرحله پنجم : پخت پیده گوشت ترکی

وقتی خمیر پف کرد با مشت پف آن را بگیرید و به ۵ قسمت تقسیم کنید و چانه کنید سطح کار را آرد بپاشید و به صورت کشیده خمیر را باز کنید و در وسط خمیر مواد میانی را قرار دهید و کنارهای خمیر را تا بزنید و روش را به دلخواه پنیر پیتزا بپاشید سپس یک عدد زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و با قلمو روی نان ها بکشید و رومال کنید در انتها کمی کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا زیر نان پخته شود و برای ۲ دقیقه گریل را روشن کرده تا روی پیده ها طلایی شود و همراه با سس چیلی تند میل نمایید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پیده گوشت ترکی خوشمزه

  1. حتما مواد میانی سرد باشد وگرنه خمیر را پاره می کند.
  2. به مواد میانی می توانید کمی قارچ اضافه کنید.
  3. می توانید از مرغ یا سویا نیز در تهیه این پیده استفاده کنید.
  4. اضافه کردن پنیر پیتزا اختیاری می باشد.
  5. این مقدار به شما ۵ الی ۶ عدد پیده گوشت می دهد.

منبع : پارسی دی 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه پیتزا خانگی با مرغ و قارچ کاری خوشمزه با سس گوجه مخصوص رستورانی

پیتزای مرغ و قارچ یکی از فست فودهای پر طرفدار ایتالیایی است که در تمام دنیا دارای طرفداران زیادی می باشد. پیتزا مرغ یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین نوع پیتزا به حساب می آید. می توان پیتزا مرغ را هم با مرغ پخته و هم مرغ سرخ شده تهیه کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پیتزای مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پیتزا مرغ

  • سینه مرغ 500 گرم
  • قارچ 500 گرم
  • فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • خمیر پیتزا 2 عدد
  • سس گوجه فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • آویشن و جوز هندی به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا خانگی با مرغ | سلام دنیا

دستور پخت پیتزا خانگی با مرغ و قارچ کاری خوشمزه با سس گوجه مخصوص رستورانی

1. طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ کاری

مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را داخل قابلمه ای گذاشته و به آن نمک، فلفل، پودر کاری و پیاز می افزاییم و به همراه 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. قارچ را هم ورقه ای برش می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد پیتزا

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ را داخل آن تفت می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به قارچ می افزاییم، در نهایت فلفل دلمه ای را افزوده و خوب تفت می دهیم. حالا مواد گوشتی پیتزا آماده است.

 

4. مرحله چهارم: تهیه پیتزای مرغ

خمیر پیتزا را داخل سینی می گذاریم و با یک لایه سس گوجه روی خمیر را می پوشانیم. حالا یک لایه پنیر روی سس ریخته و مواد تفت داده شده را روی پنیر کاملا پخش می کنیم در نهایت هم روی مواد تفت داده شده را با یک لایه پنیر کاور می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت پیتزا

روی پنیر پیتزا را آویشن و جز هندی می ریزیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی پنیر خوب طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

 

طرز تهیه سس گوجه خوشمزه برای تهیه پیتزا خانگی با مرغ

سس گوجه برای روی خمیر پیتزا ترکیبی از سیر، گوجه، فلفل دلمه ای پوره شده و تفت داده شده می باشد که بسیار سس خوشمزه ای برای پوشش نان پیتزا می باشد.

منبع: سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی به روش چینی با آب پرتقال

مرغ پرتقالی یکی از خوشمزه ترین مرغ ها است که می توانید در فصل پاییز تهیه کنید این غذای خوشمزه در چین نیز طبخ می شود سعی کنید حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید تا طعم و مزه خوبی داشته باشه و حتما از صافی رد کنید تا باعث تلخی مرغ نشود اگر دوست دارید مرغ شما طعم ملسی داشته باشد می توانید ۲ عدد هویج به مواد اولیه اضافه کنید. این مرغ پرتقالی علاوه بر خوشمزگی به واسطه داشتن پرتقال دارای ویتامین زیادی از جمله C و بخصوص تصفیه خون مفید است همچنین پرتقال تب را پایین می آورد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی به روش چینی با آب پرتقال.

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی

  • سینه مرغ یا فیله مرغ ۲ عدد
  • آب پرتقال ۳ لیوان
  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آبلیمو یا شکر به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی چینی

مرحله اول : مرینت کردن مرغ

مرغ ها را شسته و به تکه ها دلخواه خرد کنید سپس با نمک و زعفران و فلفل سیاه و کمی پودر سیر خوب مزه دار کنید و برای یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

 

مرحله دوم : تفت دادن مرغ

پیاز را شسته و رنده ریز کنید سپس داخل قابلمه با حجم گنجایش مناسب کمی روغن به همراه کره ریخته تا داغ شود سپس پیاز ها را ریخته و در حد سبک شدن تفت می دهیم سپس تکه های مرغ مزه دار شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید در قابلمه را گذاشته اجازه دهید مرغ با آب خودش پخته شود در حین پخت زعفران دم کرده به مرغها اضافه کنید تا مرغ پرتقالی خوش رنگی داشته باشید و هرچند گاهی مرغ ها را زیر و رو کنید تا کاملا پخته شوند.

 

مرحله سوم : اضافه کردن آب پرتقال

پرتقال ها را وسط به دو نیم کرده و با کمک آب مرکبات گیر آنها را گرفته ( دقت کنید پوست نازک روی پرتقال داخل آب پرتقال نرود تا باعث تلخی شود) سس پرتقالی حتما باید غلیظ باشد پس پالپ پرتقال ها را نیز اضافه کنید و دور نریزید وقتی مرع پخته شد آب پرتقال را اضافه کرده و در قابلمه را می گذاریم زیر حرارت را کم می کنیم تا آب پرتقال به خرد مرغ ها برود سپس در انتها سس را بچشید اگر نیاز بود کمی آبلیمو و اگر نه کمی شکر بنا به ذائقه خود اضافه کنید وقتی سس پرتقالی غلیظ شد مرغ پرتقالی ما حاضر است همراه با برنج کته و سالاد میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه

  1. اگر پرتقال های استفاده شده ترش بود حتما از شکر استفاده کنید تا طعم ملس داشته باشد.
  2. آب پرتقال اگر از ابتدا به مرغ ها اضافه کنید باعث تلخی می شود.
  3. هرچقدر آب پرتقال پالپ تری به مرغ اضافه کنید سس شما غلیظ تر می شود.
  4. می توانید مقدار کمتری آب پرتقال اضافه کنید و آب مرغ بیشتر باشد.
  5. حتما سعی کنید خودتون در منزل آب پرتقال تهیه کنید تا مرغ خوشمزه تری داشته باشید.

منبع : پارسی دی 

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه جواهر پلو با مرغ شیرازی مجلسی مرحله به مرحله

جواهر پلو یا مرصع پلو یکی از غذا های سنتی و بسیار زیبای ما ایرانی ها می باشد البته جواهر پلو به نام های هفت رنگ، آجیل پلو،رنگنیک پلو نیز معروف است. در واقع مرصع یعنی جواهر نشان و به علت اینکه این غذا با انواع خلال های رنگی و سبزیجات تزئین می شود به آن جواهر نشان می گویند، جواهر پلو به دلیل زیبایی و خوشمزه بودن گزینه مناسبی برای مهمونی و دورهمی می باشد و طرز تهیه آن بسیار راحت است. برای تهیه این غذای خوشمزه می توانید مرغ را حلزونی و یا ریش ریش شده استفاده کنید. البته بعضی ها از گوشت نیز برای تهیه جواهر پلو استفاده می کنند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه جواهر پلو با مرغ شیرازی مجلسی مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه جواهر پلو شیرازی

  • برنج ۲ پیمانه
  • سینه مرغ یا فیله مرغ به مقدار لازم
  • هویج ۲ عدد
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • خلال بادام ۵۰ گرم
  • کشمش ۱/۲ پیمانه
  • زرشک ۱/۴ پیمانه
  • خلال پوست پرتقال ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۲ ق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه جواهر پلو

طرز تهیه جواهر پلو با مرغ مجلسی

مرحله اول : مرینت کردن سینه مرغ

ابتدا سینه مرغ را به دلخواه مکعبی خرد کرده یا نواری برش داده و یا درسته پخته سپس سینه مرغ را با زعفران و ۱ ق غذا خوری آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر خوب مزه دار کنیم و برای ۱ ساعت بگذارید داخل یخچال سپس از یخچال خارج کرده سپس داخل تابه با مقداری روغن خوب سرخ می کنیم (اگر حلزونی میخواهید با کمک یک خلال دندان خوب فیکس کنید سپس آنها را سرخ کرده و اگر ریش ریش می خواهید مرغ را با مقداری آب پخته سپس ریش ریش کنید) مرغ را با توجه به نوع انتخابی شما حاضر کنید.

 

مرحله دوم : خیساندن آجیل جواهر پلو

خلال بادام و پسته را با گلاب خیس کنید و کنار بگذارید.

خلال پوست پرتقال را خیس کرده و چندین بار آبش را عوض می کنیم سپس چند بار جوشانده و هر بار آب سرد روی خلال ها گرفته این کار را تکرار کرده تا تلخی خلال پرتقال از بین برود. زرشک را نیز با مقداری آب خیس کرده. هویج را رنده کنید یا به صورت رشته ای خرد کنید.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن برنج

برنج را از قبل با نمک خیس کنید و روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد را کف قابلمه بچینید سپس برنج را دم گذاشته و در انتهای پخت مقداری زعفران و کره روی برنج ریخته.

 

مرحله آخر

هویج ها را با مقداری آب و یک ق غذا خوری شکر داخل تابه ریخته تا نرم شود و در انتهای کمی زعفران به هویج ها می زنیم تا خوش رنگ شوند.

خلال بادام و پسته و پرتغال را داخل تابه ای کوچک با مقداری کره خوب تفت داده.

زرشک را با مقداری شکر و آب خوب تفت می دهیم.

کشمش را نیز با مقداری کره تفت می دهیم تا پف کند.

در آخر برنج را در ظرف دیس کشیده و به صورت خط خط و تیکه تیکه یک لایه مرغ و یک لایه هویج و ... همین طور همه مواد آجیل را روی جواهر پلو ریخته و همراه با سالاد میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه جواهر پلو مجلسی

  • اگر زمان کافی برای تهیه جواهر پلو داشتید خلال بادام و پسته را از شب قبل خیس کنید.
  • آخرین باری که خلال پرتقال را می جوشانید کمی شکر داخلش ریخته.
  • از ران مرغ نیز می توانید استفاده کنید.
  • از قیصی یا آلبالو نیز در تهیه آجیل جواهر پلو می توان استفاده کرد.

منبع : پارسی دی 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

کتلت عدس یکی از غذاهای گیاهی و خوشمزه می باشد که منبع ویتامین می باشد. این غذا به راحتی و در کمترین زمان تهیه می شود و به این روش می توانید عدس را در وعده های غذایی بگنجانید و از فواید آن بهرمند شوید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کتلت عدس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کتلت عدس

  • عدس 2 پیمانه

  • سیب زمینی 2 عدد

  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 3 تا 4 عدد
  • نمک، فلفل، پودر سیر و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • پودر سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

دستور پخت کتلت عدس

1. طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی بدون گوشت

مرحله اول آماده سازی سیب زمینی: ابتدا سیب زمینی را داخل آب جوش ریخته و بپزید بعد از اینکه پخته شد، سیب زمینی را پوست گرفته و آن را رنده کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی عدس

عدس را بشویید و با مقداری آب اجازه دهید تا کاملا پخته شود؛ بعد از آن آب اضافی عدس را خارج کرده و به سیب زمینی ها بیفزایید.

 

3. مرحله سوم: افزودن پیاز

سیب زمینی و عدس را خوب ورز دهید تا بافتی خمیری پیدا کند. حالا پیاز رنده شده و آب گرفته را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

4 . مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ

حالا 3 عدد تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را به مواد کتلت بیفزایید و خوب ورز دهید اگر مواد سفت بود. تخم مرغ چهارم را هم بیفزایید و اگر که مواد شل بود کمی آرد سوخاری بیفزایید تا به انسجام لازم برسیم.

 

5. مرحله آخر: طبخ کتلت عدس

حالا تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید گرم که شد داخل آن روغن بریزید و به اندازه یک نارنگی از مواد کتلت برداشته به شکل دلخواه در آورید و داخل روغن داغ شده بگذارید. و دو سمت کتلت ها را خوب سرخ کنید. حالا کتلت ها را در کنار گوجه، خیار شور و نان تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کتلت عدس بدون گوشت برای 4 نفر

  • در این کتلت می توانید از کمی گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید، تا کتلت عدس با گوشت چرخ کرده داشته باشید.
  • حتما ادویه ها با طبع گرم را در این غذا استفاده کنید.
  • برای راحتی کار می توانید عدس و سیب زمینی را داخل غذا ساز ریخته و پوره کنید.

منبع: سایت سلام نیا

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه حمص نخود خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش لبنانی

حموص یا حمص لبنانی یک پیش غذای عربی نیز می باشد و با نزدیک بودن به ذائقه ما ایرانیان نیز در بیشتر رستوران ها دیده میشود. در آشمزی طرز تهیه حمص نخود و ارده را برای شما عزیزان آماده کرده ایم تا نیازی به رستوران رفتن در این احوالات کرونائی نباشد و در منزل برای خود یک حمص لبنانی خوش مزه آماده کنید. حمص را می توانید به عنوان پیش غذا و همینطور یک شام سبک در نظر بگیرید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه حمص نخود خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش لبنانی.

مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی با نخود و ارده

نخود آبگوشتی خام ۲۰۰ گرم
ارده ۶۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
آب سرد ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
آب ۳ لیوان

حمص حموص

طرز تهیه حموص نخود خانگی حرفه ای

مرحله اول: آماده سازی نخود

نخود را باید از ۱ یا ۲ شب قبل خیس کنیم و چند بار آب نخود را عوض کنیم. بعد از مدت استراحت نخود را آبکش کرده و با آب سرد کمی روی نخود را آب گرفته و داخل قابلمه به همراه ۲-۳ لیوان آب نخود به مدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد تا کاملا نرم شود. سپس آبکش میکنیم و کمی از آب خود را نگه میداریم و کنار میگذاریم.

مرحله دوم: خمیر سازی

ارده و آب لیمو را گرفته و به داخل غذاساز می ریزیم و چند پالس میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب و یکدست و کرم رنگ شوند و نخود به همراه کمی نمک و زیره را به غذاساز اضافه کرده و دوباره چند پالس میزنیم. سیر را اول با پشت کارد له میکنم و بعد به داخل غذاساز میریزیم. کم کم آب را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آماده سازی حموص

به همین راحتی حمص لبنانی شما آماده شده. در ظرف مورد نظر سرو میکنم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.

نکات کلیدی پخت حمص لبنانی خوشمزه

  1. در صورتی که در پایان کار حمص خشک بود کمی دیگر از آب سرد استفاده کنید.
  2. برای خوشمزه تر شدن حمص، نخود ها را بعد از پختن پوست رویشان را بگیرید و سپس در غذاساز میکس کنید.
  3. از لیوترش برای خوشمزه شدن حمص استفاده می شود.
  4. برای تزئین حمص میتوانید از فلفل پاپریکا نیز استفاده کنید.

منبع : آشمزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه ماش پلو رستورانی خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ زعفرانی در خانه

ماش پلو یک غذای بسیار خوشمزه و خوش خوراک است، ماش زمان پخت کمتری نسبت به دیگر حبوبات دارد و این یک مزیت استفاده از ماش است. ماش پلو را می توان به شکل کاملا گیاهی و هم به همراه مرغ و یا گوشت پخته شده سرو کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ماش پلو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ماش پلو

  • ماش    100 گرم
  • فیله مرغ    4 تکه
  • برنج    3 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • نمک    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • روغن جامد    به میزان لازم

دستور پخت ماش پلو

طرز تهیه ماش پلو خانگی با فیله مرغ

1. طرز تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی

مرحله اول آماده سازی ماش: ابتدا به مدت 2 ساعت ماش را خیس کرده و آب آن را عوض می کنیم و بعد با 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن پیاز

یک عدد پیاز را رنده درشت و یا نگینی خیلی ریز می کنیم و داخل تابه ای خوب تفت می دهیم تا کاراملی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ

حالا تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ هم تغییر کند. حالا نمک و زعفران را افزوده کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برنج

برنج را شسته و به میزان پخت دمی به آن آب می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب برنج خوب تبخیر شود و برنج دان شود.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن ماش پلو

حالا داخل قابلمه دیگری را کمی روغن و زعفران ریخته و ته دیگ دلخواهتان را می چینید و یک لایه برنج یک لایه مرغ و یک لایه ماش پخته شده را می ریزیم تا مواد تمام شود. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه می دهیم تا برنج خوب دم بکشد.

 

منبع: سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی ساده و خوشمزه با بلغور گندم و گوشت

حلیم شیر با بلغور گندم یکی از خوشمزه ترین حلیم های کشورمان می باشد که اصالت آن به شهر اصفهان باز می گردد در فرهنگ غذایی ما حلیم به عنوان صبحانه و یا در مراسمات مذهبی تهیه می شود. حلیم شیر بدلیل وجود شیر و بلغور مقادیر زیادی کالری و کلسیم را در خود گنجانده است. این غذا از مقوی ترین وعده های صبحانه برای کودکان می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی ساده و خوشمزه با بلغور گندم و گوشت.

مواد لازم برای تهیه حلیم شیر با بلغور گندم

بلغور گندم ۱٫۵ لیوان
شیر ۲ لیوان
گوست گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
کره ۷۵ گرم
دارچین و هل به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم شیر با بلغور گندم

طرز تهیه حلیم شیر اصفهانی با بلغور گندم و گوشت

مرحله اول ( پخت گوشت )

ابتدا داخل قابلمه با حجم مناسب کمی روغن ریخته سپس گوشت ها را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز را ۴ قاچ کرده به همراه برگ بو و دارچین و هل و زردچوبه اضافه می کنیم و چند لیوان آبجوش می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب پخته شود. (اگر زمان کافی نداشتید از زودپز استفاده کنید)

مرحله دوم ( پخت بلغور )

بلغور گندم را بمدت ۱۲ ساعت از قبل خیس کنید. داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و حرارت گاز را کم کرده و ۱ الی ۲ ساعت زمان بدهید تا بلغور ها خوب پخته شوند حتما در حین پخت هم بزنید تا بلغور ها ته نگیرد.

مرحله سوم ( میکس کردن )

گوشت ها را وقتی پخته شدند از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کرده و یا به کمک گوشت کوب برقی میکس کنید.

بلغور گندم را وقتی خوب پخته شد و خنک شد به کمک غذاساز یا میکسر خوب له کنید و مجدد به قابلمه برگردانید.

مرحله آخر

گوشت ها و کره را به بلغور گندم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره ذوب شود سپس شیر سرد را به حلیم اضافه کرده و هم می زنیم سپس حرارت را کم کرده تا حلیم جا بیفتد و به غلظت دلخواه برسید. می توانید چند عدد هل و دارچین را اضافه کنید و در ظرف سرو کشیده با کنجد تزئین کنید.

نکات و فوت و فن های حلیم شیر اصفهان با بلغور

  • حلیم پس از سرد شدن غلیظ می شود پس زیاد رقیق نکنید.
  • حتما شیر را سرد اضافه کنید.
  • بجای گوشت می توان مرغ را جایگزین کرد.

منبع : آشمزی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی