حموص یا حمص لبنانی یک پیش غذای عربی نیز می باشد و با نزدیک بودن به ذائقه ما ایرانیان نیز در بیشتر رستوران ها دیده میشود. در آشمزی طرز تهیه حمص نخود و ارده را برای شما عزیزان آماده کرده ایم تا نیازی به رستوران رفتن در این احوالات کرونائی نباشد و در منزل برای خود یک حمص لبنانی خوش مزه آماده کنید. حمص را می توانید به عنوان پیش غذا و همینطور یک شام سبک در نظر بگیرید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه حمص نخود خانگی خوشمزه و حرفه ای به روش لبنانی.

مواد لازم برای تهیه حمص لبنانی با نخود و ارده

نخود آبگوشتی خام ۲۰۰ گرم
ارده ۶۰ گرم
لیمو ترش ۱ عدد
پودر زیره سبز نصف قاشق چای خوری
آب سرد ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
آب ۳ لیوان

حمص حموص

طرز تهیه حموص نخود خانگی حرفه ای

مرحله اول: آماده سازی نخود

نخود را باید از ۱ یا ۲ شب قبل خیس کنیم و چند بار آب نخود را عوض کنیم. بعد از مدت استراحت نخود را آبکش کرده و با آب سرد کمی روی نخود را آب گرفته و داخل قابلمه به همراه ۲-۳ لیوان آب نخود به مدت ۱ ساعت می گذاریم بپزد تا کاملا نرم شود. سپس آبکش میکنیم و کمی از آب خود را نگه میداریم و کنار میگذاریم.

مرحله دوم: خمیر سازی

ارده و آب لیمو را گرفته و به داخل غذاساز می ریزیم و چند پالس میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب و یکدست و کرم رنگ شوند و نخود به همراه کمی نمک و زیره را به غذاساز اضافه کرده و دوباره چند پالس میزنیم. سیر را اول با پشت کارد له میکنم و بعد به داخل غذاساز میریزیم. کم کم آب را در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آماده سازی حموص

به همین راحتی حمص لبنانی شما آماده شده. در ظرف مورد نظر سرو میکنم و به صورت دلخواه تزئین میکنیم.

نکات کلیدی پخت حمص لبنانی خوشمزه

  1. در صورتی که در پایان کار حمص خشک بود کمی دیگر از آب سرد استفاده کنید.
  2. برای خوشمزه تر شدن حمص، نخود ها را بعد از پختن پوست رویشان را بگیرید و سپس در غذاساز میکس کنید.
  3. از لیوترش برای خوشمزه شدن حمص استفاده می شود.
  4. برای تزئین حمص میتوانید از فلفل پاپریکا نیز استفاده کنید.

منبع : آشمزی