آموزش غذاها و شیرینی های به روز

۵ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه با سیب زمینی مرحله به مرحله

شامی کباب یا کتلت گوشت یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است و به عنوان یکی از معروف ترین کباب های خانگی محسوب می شود. طریقه آماده سازی و سرخ کردن این کباب خوشمزه شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شامی کباب تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شامی کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. 

 

مواد لازم شامی کباب 

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • روغن مایه به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه شامی کباب , شامی کباب , کتلت گوشت , shami kabab , ahld ;fhf

طرز تهیه شامی کباب خوشمزه با سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید ، سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را در مرحله بعد به کاسه اضافه کنید.

 

مواد را مانند مایه کباب کوبیده کمی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آرد نخودچی را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

 

اضافه کردن تخم مرغ به مایه شامی کباب اجباری نیست ، البته در صورتی که متوجه شدید مایه شامی کباب شما منسجم نیست و چسبندگی ندارد بهتر است یک تخم مرغ به آن اضافه کنید تا در زمان سرخ کردن ، کتلت ها از هم باز نشوند.

 

اگر برای درست کردن شامی کباب عجله ندارید یک نایلون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصلاح عامیانه بیات شود. البته اگر عجله دارید می توانید پس از آماده شدن مایه کتلت آنرا بلافاصله سرخ کنید.

 

برای سرخ کردن کتلت ها یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کتلت را با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس با انگشت وسط آن را سوراخ کنید و در تابه بیندازید.

 

پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از آماده شدن کتلت ها گوجه فرنگی ها را هم از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کتید ، سپس غذا را به همراه برنج یا نان سرو کنید.

 

منبع: سایت آموزش آشپزی پارسی دی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه حلوای شیر زعفرانی خوش طعم و مجلسی مرحله به مرحله

حلوای شیر یک حلوای لطیف و مقوی است که برای کودکان نیز بسیار مفید است. زمانی که اسم حلوا برده می شود همه به یاد حلوای خیراتی می افتند، ولی حلوا شیر شباهت زیادی به پودینگ دارد. مواد اولیه استفاده شده در حلوا شیر بسیار مفید و مقوی برای بدن می باشد. این رسیپی از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا، گرفته شده  تا طرز تهیه حلوای شیر را به شما آموزش دهیم. 

مواد لازم برای حلوای شیر

  • شیر کم چرب    2 لیوان

  • آرد سفید    1 لیوان

  • شکر    1 لیوان
  • گلاب    1/4 لیوان
  • ترکیب روغن مایع و جامد    150 گرم
  • پودر هل    1/2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده    به میزان لازم

دستور پخت حلوای شیر

طرز تهیه حلوای شیر | سلام دنیا


1. طرز تهیه حلوای شیر (آماده سازی شربت حلوا)

برای تهیه شربت حلوای شیر، ابتدا شیر و شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود.


2. مرحله دوم: افزودن زعفران و گلاب

حالا که شربت به قوام مناسب رسید زعفران، گلاب، و هل ساییده را به شربت افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

 

3. مرحله سوم: تفت دادن آرد

آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و با یک کفگیر چوبی مدام مخلوط می کنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی توجه داشته باشیم تا زیاد رنگ آرد تغییر نکند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن روغن به آرد حلوا

حالا آرد تفت داده شده را الک می کنیم و دوباره داخل تابه ریخته و روغن را به آرد افزوده خوب مخلوط می کنیم و تا جایی تفت می دهیم تا به رنگ دلخواه برسد.

 

5. مرحله پنجم: افزودن شربت به حلوا

شربت آماده شده به تدریج می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا حدی که خمیر حالت براق و منسجم بگیر و گوشه ظرف جمع شود.

 

6. مرحله آخر سرو حلوای شیر

حلوای شیر خوشرنگ و مقوی ما آماده است. داخل ظرف سرو ریخته و مطابق سلیقه آن را تزئین کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سوپ جو سفید ساده و خوشمزه مقوی با شیر به سبک رستورانی

سوپ جو سفید بافت لطیفی دارد که ترکیب شده از عصاره گوشت و سبزیجات می باشد. سوپ جو سفید اغلب برای افرادی که لاغر هستند به عنوان پیش غذا و برای باز کردن اشتهای آنها درست می شود. این سوپ بهترین غذا برای زمانی است که زکام هستید و اگر از سبزیجات و عصاره های مقوی در آن استفاده شود، بهترین غذا برای دوران نقاهت می باشد. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه سوپ جو سفید ساده و مقوی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سوپ جو سفید

  • شیر 2 لیوان
  • عصاره گوشت یا مرغ 3 لیوان
  • جو پوست کنده 1 پیمانه
  • جعفری 1/2 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • سینه مرغ 1 تکه
  • روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

دستور پخت سوپ جو سفید

طرز تهیه سوپ جو با شیر

1. طرز تهیه سوپ جو سفید

جو را به همراه عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم سوپ جو

سیب زمینی و پیاز را به شکل نگینی خرد می کنیم. هویج را رنده ریز کرده و جعفری را هم ساطوری کرده و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: تفت دادن مواد سوپ سفید

در این مرحله پیاز را با کمی روغن داخل قابلمه مناسبی تفت داده کمی که طلایی شد؛ نمک، فلفل، هویج و سیب زمینی را به آن می افزاییم و کمی تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شیر و مرغ به سوپ

سبزیجات تفت داده شده را به همراه مرغ و شیر به جو که دو سوم پختش انجام شده می افزاییم و اجازه می دهیم مواد کاملا با هم بپزند و طعم همدیگر را بگیرند.

 

5. مرحله پنجم

حالا که پخت تمام مواد کامل شده توجه کنید اگر سوپ خیلی آبدار است اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود.

 

6. مرحله آخر: سرو سوپ جو

حالا که سوپ به غلظت دلخواه رسیده آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و با جعفری تزئین کنید و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی و خوشمزه رستورانی

  • بهتر است جو را از چند ساعت قبل از پخت خیس کنیم.
  • در این سوپ برای غلظت بیشتر می توانید از یک قاشق آرد سفید هم استفاده کنید.
  • اگر عصاره گوشت یا قلم در دسترس نداشتید می توانید، یک عدد قرص عصاره گوشت را در یک لیتر آب حل کنید و به سوپ بیفزایید.

منبع: salamdonya

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو خوشمزه و مجلسی

پاستا با سس پستو یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین سس هایی است که برای پاستا می توان استفاده کرد. سس پستو از ترکیب دو مدل پنیر، روغن زیتون بکر، سیر، ریحان سبز تازه و دانه کاج تشکیل شده است. این پاستا به راحتی در عرض چند دقیقه قابل طبخ است. در آموزش آشپزی امروز، قصد داریم تا طرز تهیه پاستا با سس پستو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پاستا پنه با سس پستو

  • ریحان سبز    3 پیمانه
  • گردو    1/4 پیمانه
  • روغن زیتون    1/2 پیمانه
  • پنیر پارمزان    1/2 پیمانه
  • سیر    3 حبه
  • پاستا پنه    1 بسته

دستور پخت پاستا پنه با سس پستو

طرز تهیه پاستا پنه با سس پستو | سلام دنیا


1. طرز تهیه پاستا با سس پستو

ابتدا یک بسته پاستا را در آب در حال جوش ریخته و بعد از گذشت 8 تا 10 دقیقه (زمانی که دیگر مغزش سفید نباشد) آبکش می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. طرز تهیه سس پستو برای پاستا پنه

در این مرحله، داخل میکسر کوچک ریحان، روغن زیتون، سیر، پنیر و مغز گردو را ریخته و تا جایی که یک پوره لطیف حاصل شود آسیاب می کنیم. در نهایت نمک و فلفل را افزوده و سس پستو لذیذ ما آماده شد.


مرحله سوم پخت پاستا پستو

حالا به دو روش می توانیم عمل کنیم .اینکه سس را به پنه افزوده کمی هم حرارت دهیم و بعد سرو کنیم و یا اینکه پنه را در ظرف سرو ریخته و از سس روی آن بریزیم و با کمی مرغ گریل شده و پنیر پارمیزان تزیین کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پاستا با سس پستو

  • در فصلی که ریحان تازه در دسترس ندارید از ریحان خشک یا جعفری می توانید استفاده کنید.
  • اگر دانه کاج در دسترس ندارید از مغز گردو یا پسته که با ذائقه ما جورتر است استفاده کنید.
  • استفاده از روغن زیتون بو دار ترکیب بسیار جذابی را به وجود می آورد.

منبع : سایت سلام دنیا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
نیلو بی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی خوشمزه با سوسیس و قارچ

سمبوسه یک غذای خوشمزه و ترد که طرفداران زیادی دارد. این غذا در هرمزگان سیستان بلوچستان و خراسان طبخ می شده و یک نوع غذای خیابانی به حساب می آید. سمبوسه را می توان نوعی پای معرفی کرد که از یک لایه نان و مغزی گوشتی یا سبزیجاتی پر می شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد سمبوسه پیتزایی، سمبوسه اسفناج، سمبوسه بلوچی، سمبوسه مرغ، سمبوسه سیب زمینی (اهوازی) و سمبوسه بندری. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی

  • گوشت    100 گرم

  • پنیر پیتزا    100 گرم

  • پیاز    1 عدد
  • سوسیس    1 عدد
  • قارچ    5 عدد
  • فلفل دلمه ای    1 عدد
  • روغن سرخ کردنی    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن    به میزان لازم
  •  

دستور پخت سمبوسه پیتزایی

1. طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

برای تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی ، ابتدا فلفل دلمه ای ، قارچ و پیاز را شسته و به شکل خلالی خرد می کنیم و آماده می گذاریم.


2. مرحله دوم تهیه سمبوسه پیتزایی

نان لواش را در سایز 20*4 سانتیمتر برش داده و داخل سفره آماده می گذاریم تا خشک نشود.

 

3. مرحله سوم تهیه سمبوسه با مواد پیتزایی

تابه ای مناسب را روی حرارت گذاشته داخل آن روغن می ریزیم و پیاز را سرخ می کنیم؛ پیاز که طلایی شد فلفل دلمه و قارچ را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا گوشت و ادویه را افزوده و تا پخت کامل گوشت صبر می کنیم. در نهایت سوسیس نگینی شده را افزوده اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود؛ سپس از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله چهارم تهیه سمبوسه پیتزایی

حالا یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان ریخته کمی پنیر پیتزا روی آن می گذاریم و به شکل مثلثی تا انتهای نان تا می زنیم.

 

5. مرحله پنجم پخت سمبوسه پیتزایی

داخل تابه ای روغن ریخته و سمبوسه های آماده شده را داخل روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شوند. سپس روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود و در کنار سس کچاپ و خردل نوش جان کنید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
نیلو بی