پاناکوتا یک دسر بی نظیر و خوشمزه ایتالیایی است که در کل دنیا دارای طرفداران زیادی می باشد. پانا کوتا را با طعم و اسانس های مختلفی تهیه می کنند. پانا کوتا به معنای خامه پخته شده می باشد. این دسر تشکیل شده از خامه و ژلاتین و ماده طعم دهنده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پاناکوتا را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه 200 گرم
  • شیر 100 گرم
  • شکر 50 گرم
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی | سلام دنیا

دستور پخت پاناکوتا

1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی

مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین

زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو

پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.

 

منبع: سلام دنیا