پاستا از دیگر غذاهایی است که باب دل همه است. پاستا به دلیل تنوع زیادی که در فرم و در تهیه سس هایش وجود دارد، بسیار مورد استقبال در مهمانی های تولد و همینطور دورهمی های خودمانی نیز طرفدار دارد. پاستا از اصلی ترین غذاهای ایتالیایی ها نیز می باشد و تنوع زیاد پاستا با نام های مختلف را می توانید در رستوران ایتالیایی ها ملاحظه بفرمائید. با ما همراه باشید با طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ رستورانی و خوشمزه با پنیر پیتزا و شیر.

مواد لازم برای تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ

  • پاستا پنه ۱ بسته
  • فیله مرغ ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱ بسته
  • شیر ا لیوان
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • قارچ ۶ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ

طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ و پنیر پیتزا و شیر

مرحله اول: قارچ

ابتدا قارچ ها را شسته و حلقه حلقه کنید و سپس در روغن کم با حرارت لا تفت دهید و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: مرغ

در همان تابه می توانید فیله های مرغ را هم با حرارت بالا در روغن تفت دهید. و از ظرف خارج کنید.

 

مرحله سوم: سیر

سیر را با پشت کارد له کرده و در همان تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. و از روی حرارت بردارید.

 

مرحله چهارم: شیر

در این لحظه تا سیر داغ است شیر و خامه را به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

 

مرحله پنجم: پنیر پارمزان

بعد از مخلوط کردن سیر و شیرو خامه، پنیر پارمزان را به سس آماده که آلفردو نام دارد بریزید و هم بزنید.

 

مرحله ششم: ترکیب کردن

در آخر هم قارچ و فیله های مرغ را که آماده کرده بودید به سس آلفردو نیز اضافه کنید.

 

مرحله هفتم: پاستا

پاستا را در یک قابلمه در حال جوش بریزید و به مدت ۱۵ - ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پاستا پنه نیز پخته شود. در آخر پاستا را آبکش کرده و سعی کنید آب پاستا را دور نریزید و در تهیه سوپ و آش می توانید از آن استفاده کنید.

 

مرحله هشتم: پایان کار

حالا نوبت آن است که پاستا پنه را در ظر مورد نظر بریزید و از سس آلفردو بر روی پنه ها بریزید و به همراه برگ جعفری و همینطور گوجه گیلاشسی تز ئین نمائید. و نوش جان فرمائید.

نکات مهم در تهیه پاستا پنه آلفردو رستورانی

  1. به هیچ عنوان در سس آلفردو آرد نزنید زیرا بعد از خنک شدن سفت می شود.
  2. پنه آلفردو را می توانید بدون مرغ هم تهیه بفرمائید.
  3. میتوانید میزان سیر را کم کنید.
  4. برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها می توانید از آبلیمو اضافه کنید.
  5. اگر به بوی مرغ حساس هستید میتوانید مرغ را با رزماری و ادویه های دیگر و یا حتی زعفران نیز مزه دار کنید.

منبع : پارسی دی